Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 14-10-23: Alan Wake 2 -pulloista pulaa, Canonin laajis, Sonyn Fnatic-kuulokkeet, OnePlussan avautuva puhelin lähestyy

14.10.2023 klo 20.00 | Luettu: 821 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tämän lauantain ensimmäinen laite ei olekaan laite, vaan ilmoitus siitä, että Alan Wake II:a odottavien kannattaa rynnätä esimerkiksi paikallisiin Prismoihin tai Cittareihin, sillä hyllyistä saattaa vielä löytyä Airamin kanssa yhteistyössä tehtyä termospulloa 25-30 euron hintaan. Termaria on käytännössä saatavilla vain Suomesta, joten ulkomaalaiset Remedy-fanit ovat pulittaneet putelista eBaylla jo moninkertaisia hintoja.


Canon julisti tällä viikolla RF 10-20mm F4L IS STM -objektiivin, joka vastannee kovimmankin kuvaajan laajakuvavaatimuksiin - ja tosissaan saa kuvatakin, sillä vekottimen hinta on 2949 euroa. Kyseessä on täyden kennokoon kameralle suunniteltu automaattitarkennusobjektiivi ja siitä löytyy mm. 130 asteen katselukulma, Peripheral Control -kuvanvakautus, kalansilmäefektiä poistava rakenne sekä f/4-aukko. 570 grammaa painava objektiivi soveltuu myös videokuvaukseen.


Sony julkisti yhdessä esports-joukkue Fnaticin Valorant-tiimin kanssa kehitettyjä INZONE-pelituotteita, mukaan lukien täyslangattamat INZONE Buds -nappikuulokkeet. Erityisesti kuulokkeista nostetaan esiin niiden 12 tunnin akkukesto sekä alle 30 ms:n viive. Lisäksi esiteltiin INZONE H5 -pelikuulokkeet, joiden akkukestoksi luvataan 28 tuntia sekä musta versio INZONE H9 -kuulokkeista. Budseissa on 360 Spatial Sound -tilaääni sekä Sound Field Optimisation - ja Sound Tone Personalisation - ominaisuudet henkilökohtaisen kuuloprofiilin luomiseen ja optimointiin. Niissä on myös aktiivinen melunvaimennus. H5:ssä on 2,5 GHz:n langaton yhteys, Spatial Sound, 260 gramman paino ja ne saa kiinni myös 3,5 mm liitännällä. Budsit maksavat 250 eur, H5:t 180 eur ja H9:t 330 euroa.


OnePlus lanseeraa ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa 19. lokakuuta. OnePlus Open on puhelinfirman ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin ja siitä luvataan lippulaivatason kokemusta. Lisätietoa siis saadaan ensi viikolla ja lanseeraustapahtuma järjestetään Mumbain lisäksi myös Helsingissä, josta puhelinta voi saman tien myös ostaa.


HyperX ilmoittaa, että HyperX Clutch Gladiate RGB -peliohjain Xboxille on nyt saatavilla. Sen hinta on noin 50 euroa.V2.fi | Manu Pärssinen
< Nappaa tästä Epic Ga... Huhu: PC-pelaajat pä... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

14.10.2023 klo 22.42

Yks päivä kävin Prismassa ja näin tyhjän termoshyllyn. En edes muistanut että noi tuli myyntiin. Jos niitä olisi ollut kaupassa, niin tuskin olisin ostanut.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova