Tuorein sisältö

Ensi kuussa USA:ssa kauppoihin saapuvan uuden PlayStation 5:n levyasema vaatii asennuksessa verkkoyhteyttä

26.10.2023 klo 16.00 | Luettu: 1066 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Marraskuussa ainakin Yhdysvalloissa myyntiin saapuvasta uudesta PlayStation 5 -mallista on tihkunut uusi tiedon jyvänen.

The Verge kertoo, että Modern Warfare III "PS5 Slim" -bundlesta on vuotanut verkkoon kuvia, joista voi tihrustaa myös tekstin "Internet connection required to pair Disc Drive and PS5 console upon setup". Eli kun irrallisen levyaseman kiinnittää konsoliin, jostain syystä tarvitaan myös yhteys internetiin.

Tämä on herättänyt taas huolta siitä, että jos palvelin, johon levyaseman/konsolin pitää tuossa tilanteessa ottaa yhteyttä joskus kaukana tulevaisuudessa suljetaan, kaikki irralliset asemat muuttuvat saman tien käyttökelvottomaksi elektroniikkaromuksi. Varsinkin kun siirtymä digitaaliseen mediaan pelien kohdalla on joka päivä lähempänä todellisuutta. Odotellaan Sonyn virallista lausumaa siitä, mistä oikein on kyse.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Neljä vuotta valmist... Lähes 200 dollaria m... >

Keskustelut (1 viestiä)

glzlfnwkfnnd

26.10.2023 klo 21.57

onhan nuo fyysiset pelit jo ihan seria ihan lottoa et vaatiiko peli nettipaivityksia edes kaynnistyaksewn tai toimiakseen edes valttavasti fyysinen levy on kaytannossa joku alphabuild mika toimii tai sit ei lisaks kotelot halpaa ohutta muovia ilman minkaan sortin ohjeita jos haluan pelikuvia sisustukseen ni printtaan ne kansikuvat julistwina
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova