Tuorein sisältö

Rockstarin ex-työntekijä paljasti tietoja perutuista peleistä - joutui ottamaan takapakkia

23.11.2023 klo 14.15 | Luettu: 2987 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo Rockstar Northilla työskennelleen Obbe Vermeijin aloittamasta blogissa, jossa kerrottiin viime viikkoina muun muassa tarinoita Rockstarin vuosista 1995-2009.

Vermeij kertoili muun muassa perutusta agenttipeli Agentista, joka alkoi pienenä demona, jossa "riippuliidin ja auto muuttuivat sukellusveneeksi tai jotain". Sen tarkoitus oli myydä Rockstarin pelimoottoria muille studioille. Kun siitä päädyttiin kehittämään kokonaista peliä, tarkoituksena oli huomattavasti GTA-pelejä suoraviivaisempi agenttiseikkailu. Tapahtumapaikkoina oli muun muassa Ranskan rannikko, sveitsiläinen hiihtokeskus, Kairo ja avaruus - perinteisiä Bond-maisemia siis. Peli ei kuitenkaan edistynyt halutussa tahdissa ja GTA V siinsi horisontissa. Työn alla oli myös zombiepeli nimeltä Z ja Vermeij lupaili kertoa jatkossa enemmänkin projekteista...

...paitsi ettei sitten kerrokaan. Vermeij kertoo saaneensa Rockstarilta kirjeen, jossa ei oltu tyytyväisiä blogin sisältöön. "En uskonut, että kukaan ottaisi nokkiinsa 20 vuotta vanhasta pelistä puhumisesta, mutta väärässä olin. Ehkä pilasin Rockstarin mystiikkaa tai jotain." Vermeij kertoo, ettei blogi ole niin tärkeä, että hän sen vuoksi pilaisi suhteensa vanhoihin työtovereihin, joten ehkäpä asiaan palataan vuosikymmenen tai parin päästä.



V2.fi | Manu Pärssinen
< CD Projekt Red ja Bu... Ubisoft tiedottaa ku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova