Tuorein sisältö

Capcom rahastaa Street Fighter -puvuilla oikein kunnolla - koko paketti maksaa lähes tuplat peruspelistä

04.12.2023 klo 23.00 | Luettu: 930 kertaa | Teksti: Eric HartinStreet Fighter 6:n mikromaksut ovat varjostaneet muuten hyvää peliä jo julkaisusta asti. Rahastuksen haju on vain pahentunut, kun esimerkiksi Teinimutanttikilpikonnien puvut maksoivat 15 euroa kappale.

Pukuja ostaessa joutuu ostamaan Street Fighterin omaa sisäistä valuuttaa Fighter Coinia. Jokainen puku maksaa 300 hupirahaa, joka on noin 6 euroa - ja sitä joutuu ostamaan vähintään 610 kolikon paketeissa saadakseen yhden yhtä pukua. Ja koska puvuille ei pakettihintaa, joutuu jokaisen puvun ostamaan yksi kerrallaan - 100 euroon asti.

Toki nämä ovat vain kosmeettisia juttuja, mutta onhan nämä nyt naurettavia hintoja ottaen huomioon pelin täyden hinnan.

V2.fi | Eric Hartin
< Starbreeze työstää D... Totta se on! Grand T... >

Keskustelut (1 viestiä)

yskspgkwjdnjwqjks

06.12.2023 klo 09.42

ei niita kaikkia kuulu ostaa. pelaaja voi pitaa vaan yhta hahmoa tai pukua kerrallaan. ihan piip olettamuskin et joku ostaa 500 pukua tonnilla ja sit kayttaa niita kaikkia kerran tai kaks ennen kun lopettaa pelaamisen ja siirtyy seuraavaan. ite ostan suosikkihahmolle puvun tai pari jos on jotain tosi komeeta ja sita kaytan sit 90 peliajasta. jos puvut maksais 10 senttiw niin ei pelifirmaa kiinnostais teha niita niin sitten ne hienotkin puvut jais tekematta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova