Tuorein sisältö

Switch Onlinessa pääsee nyt farmailemaan ja snoukkaamaan

08.12.2023 klo 14.45 | Luettu: 589 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Nintendo toi Switch Online -palvelunsa Expansion Pack -tilaukseen kourallisen lisää N64-pelejä. Nyt pelivalikoimaan kuuluvat myös Jet Force Gemini, Harvest Moon 64 sekä 1080° Snowboarding. Näitä klassikoita voit tarkastella alla näkyvältä videolta.


1999 julkaistu Jet Force Gemini on anime-vaikutteisista grafiikoistaan tunnettu kolmannen persoonan ammuskelupeli. Raren kehittämä toimintaseikkailu kertoo kahdesta avaruuspoliisista ja näiden kyberneettisesti parannellusta koirasta, joiden tehtävänä on pysäyttää hyönteisvihollisten hyökkäys. Pelissä on yksin- ja moninpelitilat.

Harvest Moon 64 on samaa nimeä kantavan sarjan neljäs peli. Nuori maanviljelijä saa hoitaakseen edesmenneen ukkinsa maatilan, joka täytyy saada aikarajan sisällä tuottamaan satoa parhaalla mahdollisella tavalla. Kuten tavallista, farmaamisen oheen mahtuu muutakin elämää, kuten kaupankäyntiä ja kyläläisten kanssa hengailua.

1080° Snowboarding on Nintendon oma tuotos ja sarjansa ensimmäinen osa. Ylistetty ja vauhdikas lumilautailupeli sisältää useita erilaisia pelitiloja, joissa lautaillaan kisaillen ja temppuillen. Pelata voi joko yksin tai yhden kaverin kanssa jaetulla ruudulla.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< The Game Awards: Tra... Rovio sulkee yhden p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova