Tuorein sisältö

God of Warista huhutaan remasterointeja - ehkä jopa vuoteen 2025 mennessä

29.12.2023 klo 00.29 | Luettu: 1970 kertaa | Teksti: Eric HartinGod of War on saanut isoja muutoksia sarjana. Sarjan ensimmäiset pelit ovat aivan erilaista pelattavuudeltaan ja tunnelmaltaan kuin nykyiset - ja se on osiltaan hyvä juttu, mutta toisaalta myös ymmärtää joidenkin pelaajien närkästyksen tunnelman muutoksesta.

Vanhan God of Warin ystäville on siis luvassa potentiaalisesti ilouutisia, sillä huhut ilmassa kertovat ensimmäisen kolmen pelin uudlleenmasteroinnista tämän sukupolven laitteille. Ajatusta vahvistaa se fakta, että God of War täyttää vuonna 2025 vuosia. Se olisikin hienoa, sillä sarjan vanhimpia pelejä varten joutuu kaivamaan
PlayStation 3:n esille. Ihan uutta peliä vanhaan malliin ei valitettavasti ole luvassa, mutta ehkä jos uudelleenmasteroinnit menestyvät...

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Eric Hartin
< Steamin suosituimmat... Nintendon huhutaan ... >

Keskustelut (5 viestiä)

destev

29.12.2023 klo 12.01

Eikös God of War täytä joka ikinen vuosi vuosia? Paitsi tietenkin ensimmäisen vuoden kuluessa jolloin se täyttää vain yhden vuoden?
lainaa
gnalfnkqndjwjq

29.12.2023 klo 12.14

remasterointia tai rahastusta siita on nykypelit tehty on joukossa muutama hyvakin tapaus mut mikaan firma ei ole puhdas ja kaupan pelihyllussa ei tarvi herateostoksia tehda kun siel on kerrallaan ehka yks tai kaks pelikelpoista pelia loput jotain remasteria tai mikromaksubetaa
lainaa
Ihmehulttio

29.12.2023 klo 19.05 1 tykkää tästä

Kyllä kelpaisi kun jäi aikoinaan kesken. Tällä hetkellä Ragnarok menossa ja meno yhtä hyvää ku puksun kelkkajengil.
lainaa
Cubisti

29.12.2023 klo 22.47 1 tykkää tästä

Alkuperäinen God of War oli PS2:n paras peli. Yksistään tämän takia ostin koko laitteen enkä pettynyt. Muut oli bonusta päälle.

Nykyiset God of Warit ovat käsikirjoitettua skriptiputkea missä painetaan nappia rytmipelin tahtiin viiden sekunnin välein ja ruudulla tapahtuu cinematic actionia ilman, että peliin voi juurikaan vaikuttaa.
lainaa
Jakku

06.01.2024 klo 00.26

Tätä odotellaan innolla. Uutiseen voisi myös lisätä et alkuperäisiä osia pääsee pelaamaan PS plus premiumissa pilvipalvelun kautta. Paras vaihtoehto jos ei ole vanhoja konsoleita ja alkuperäisiä levyjä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova