Tuorein sisältö

Rebel Wolves julkisti RPG-seikkailun ja uuden johtotason kiinnityksen

15.01.2024 klo 23.00 | Luettu: 680 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Puolalainen Rebel Wolves kuvailee olevansa pelialan veteraaneista koostuva, roolipeleihin keskittyvä studio. Vuonna 2022 työpaikkakiusaamiskohun jälkimainingeissa perustettu studio julkisti tänään työskentelevänsä fantasiapeli Dawnwalkerin parissa. Pelin tyyli edustaa pimeää fantasiaa ja toistaiseksi siitä on tarjottu julkisuuteen vasta yksi julkistuskuva, jossa pitkäkyntinen hahmo näyttäisi materialisoituvan tummasta pilvestä miekka kädessään. Pelistä luvataan lisää tietoa myöhemmin tänä vuonna.


Toinen julkistus koskee luovan johtajan paikkaa, johon studio nimitti Witcher- ja Cyberpunk-pelien parissa työskennelleen Mateusz Tomaszkiewiczin. Tomaszkiewicz liittyi muiden aikaisemmin CD Projekt Redillä työskennelleiden kollegoidensa joukkoon viime viikolla.


“Kaikkien pelialalla viettämieni vuosien jälkeen tarinapainotteiset roolipeliseikkailut ovat aina olleet minulle suurin intohimon asia”, kommentoi kiinnitystä Tomaszkiewicz. “Minulle hienointa on uppoutua tutkimaan käsintehtyjä tarinoita ja maailmoja. Nykyään on niin monia upeita roolipelejä, mutta minusta kuitenkin tuntuu että uusille, koukuttaville tarinoille on tarpeeksi tilaa ja kysyntää pelaajien keskuudessa. Siksi olen hyvin iloinen voidessani liittyä monien entisaikojen ystävieni ja uusien tuttavuuksien joukkoon Rebel Wolvesin luovana johtajana. Pyrimme tarjoamaan roolipelejä, joita itsekin tahtoisimme pelata.”



V2.fi | Anne Kukkura
< The Last of Us Part ... Ubisoftin tilauspalv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova