Tuorein sisältö

Ylistettyjen Limbon ja Insiden jatkajasta vihdoin elonmerkkejä

28.02.2024 klo 16.00 | Luettu: 678 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Playdead-studion jo ehkä klassikoiksi luokiteltavat pelit ovat monen mielestä viiden tähden arvoisia teoksia (V2.fi:ssä molemmat saivat 4,5 tähteä). Niiden virallista jatkajaa, eli pelistudion kolmatta projektia on odoteltu jo yli seitsemän vuotta ja vihdoin siitä on saatu hieman vihjeitä. Ne löytyivät Playdeadin työilmoitussivulta, jossa haetaan tekijöitä "kolmannen persoonan science fiction -seikkailuun, joka tapahtuu universumin kaukaisella nurkalla".

Playdead hakee selvästi kehityskaarta pelimekaniikoillaan: Limbo oli yksinkertainen, enimmäkseen 2D-elämys, Insiden myötä värimaailma ja kuvakulmat, sekä pelimekaniikat monipuolistuivat ja nyt ollaan mennossa kolmannen persoonan kuvakulmaan. Toivotaan, että studion tunnelmallisen outo tarinankerronta pysyy samalla tasolla seuraavassakin pelissä.

Sosiaalisen median puolella projektista nähtiin myös hieman konseptitaidetta ja vastaanotto kommenteissa on varsin innostunutta:V2.fi | Manu Pärssinen
< Klassinen Pokemon-ko... Call of Duty: Warzon... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

29.02.2024 klo 16.10

Ei mulla tähän uutiseen mitään ole, mutta "adality GmbH":n tietosuojaselostelinkki ei toimi teidän Yksityisyytenne on meille tärkeää -pop-upissa. En edes viitsinut lukea kaikkien 113 kumppaninne sivustoja, mutta tuollainen tuli heti vastaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova