Tuorein sisältö

Voita peli tai lahjakortti! Nämä olivat Hintaoppaan suosituimmat pelit helmikuussa

14.03.2024 klo 18.35 | Luettu: 679 kertaa | Teksti: Toimitus

Voittajat on arvottu ja heihin ollaan pian yhteyksissä.
Onnittelut "moottoriorava" ja "jere h kattelus"




Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi.





Helmikuu oli selvästi PlayStation-pelien aikaa, sillä neljä viidestä suosituimmasta pelistä oli tarkoitettu PlayStation 5 -pelikonsolille. Listan kärkisijat nappasivat odotetusti Final Fantasy VII: Rebirth (PS5) ja Helldivers II (PS5), jotka molemmat julkaistiin helmikuun aikana. Final Fantasy -pelisarjan uusin toimintaroolipeli on osa kunnianhimoista pelitrilogiaa, joka esittää uuden tulkinnan vuoden 1997 klassikkopelistä Final Fantasy VII. Virallisen julkaisupäivän myötä pelin hinta tippui jopa 21 prosenttia ja se on nyt halvimmillaan. Toiseksi tullut Helldivers II taas tarjoaa enemmän räiskintää – unohtamatta kuitenkaan tiimityön tärkeyttä. Ryhmäpohjaisessa pelissä pelaajat pääsevät kokeilemaan monenlaisia aseita ja strategioita pelastaakseen galaksin avaruusolioilta. Kukapa ei olisi joskus halunnut hyökätä avaruusolioita vastaan liekinheittimellä.

Kolmanneksi sijoittui listoilta jo ennestään tuttu Star Wars Jedi: Survivor (PS5). Survivor sijoittuu ajallisesti viisi vuotta suositun Star Wars Jedi: Fallen Order -pelin tapahtumien jälkeen. Jediritari Cal Kestis on yksi viimeisistä galaksissa jäljellä olevista jedeistä, mutta taisto Imperiumia vastaan jatkuu edelleen. Hintaseurannan avulla pelin hinnasta on voinut parhaimmillaan säästää jopa 64 prosenttia.

Hintaoppaan suosituimmat pelit,
helmikuu 2024
Halvin hinta Hintaoppaan
hintahistoriassa
Kallein hinta Hintaoppaan
hintahistoriassa
Potentiaalinensäästö
hintahistorian mukaan (%)
Halvin hinta
7.3.2024
Final Fantasy VII: Rebirth (PS5)54,95 €69,95 €21,44 %54,95 €
Helldivers II (PS5)35,00 €37,95 €7,77 %35,00 €
Star Wars Jedi: Survivor (PS5)25,00 €69,90 €64,23 %47,60 €
Baldur’s Gate III (PS5)67,90 €79,99 €15,11 %69,99 €
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Switch)24,95 €59,90 €58,34 %46,48 €



Neljänneksi sijoittui myös toinen listoilta ennestään tuttu peli Baldur's Gate III (PS5). Baldur’s Gate -sarjan kolmas osa jatkaa suosittua Dungeons & Dragons -pöytäroolipelin maailmaan sijoittuvaa tarinaa toveruudesta ja vallan viettelyksestä. Mikäli sarja ei ole entuudesta tuttu, se ei ole mikään este pelaamiselle, sillä kolmannen osan tapahtumat sijoittuvat ajallisesti yli 120 vuotta edeltäjänsä jälkeen. Pidempiaikaisille faneille on kuitenkin piilotettu myös runsaasti viittauksia aiempiin peleihin.

Viidennelle sijalle ylsi vielä tammikuun suosikki The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Switch), jonka suosio vaikutti helmikuussa laantuvan ensimmäistä kertaa sitten toukokuun julkaisupäivän. Legendaarisen The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin jatko-osassa pelaaja pääsee seikkailemaan suuressa leijuvien saarten maailmassa tutun Link-hahmon kanssa. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Switch) -peli on kuitenkin tällä hetkellä lähes puolet kalliimpi kuin vielä muutama päivä sitten, joten hintatietoisten pelaajien kannattaa laittaa hintavahti päälle.

Hintaopas.fi lähettää kahdelle V2.fi:n lukijalle palkinnoksi yhden kärkiviisikon pelin tai digitaalisen Verkkokauppa.comin lahjakortin - siis jomman kumman per voittaja. Osallistu alla olevaan kilpailuun 7.4.2024 kello 22:00 mennessä ja olet mukana kisassa.

Mistä pelistä tulee keväinen fiilis?


Kaikki kilpailua koskevat kysymykset, kommentit ja valitukset tulee osoittaa kisan järjestäjälle (V2.fi). Alasin Median työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua. Voittajat arvotaan random.org-palvelun avustuksella. Yhteystietoja käytetään vain voittajien ilmoittamiseen ja tavoittamiseen.



Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi.

V2.fi | Toimitus
< Tänään se alkaa: Son... Pelivatkain 062 - Fa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova