Tuorein sisältö

Miles Edgeworth syyttelee syyskuun alkupäivinä - pelikaksikkoa on viilailtu monin tavoin

20.06.2024 klo 16.00 | Luettu: 439 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tämän viikon Nintendo Direct -lähetyksessä esitelty Ace Attorney Investigations Collections saapuu PlayStation 4:lle, Nintendo Switchille ja Xbox Onelle 6. päivä syyskuuta.

Kokoelmaan kuuluu molemmat syyttäjä Miles Edgeworthin tähdittämät pelit: Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth ja Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor's Gambit. Ensimmäinen julkaistiin Japanissa Nintendo DS:lle vuonna 2010 ja toinen vuonna 2011. Jälkimmäisen käännöspainosta fanit ovat odotelleetkin jo pitkään.

Uusiojulkaisuun on parannettu pelituntumaa, grafiikoita, hahmoanimaatioita sekä ilmeitä, mutta ulkoasua voi myös vaihtaa uuden ja klassisen välillä. Lehdistötiedotteen mukaan "Peliin voi uppoutua vielä syvemmälle päivitetyn tarinatilan avulla, joka pitää juonen sujuvana käymällä läpi pelin automaattisesti pelaajan puolesta. Galleriatilassa voi tutustua laajaan kuvakirjastoon, hahmoanimaatioihin, saavutuksiin, ääniraitoihin, luonnoksiin, mainoskuviin ja kaikkeen pelin sisäiseen taustamusiikkiin. Mukana on myös 23 orkesterikappaletta, yksi täysin uusi kappale ja viisi sovitettua kappaletta alkuperäisestä Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth -pelistä."
V2.fi | Manu Pärssinen
< ''Maailman pelatuin ... Oletko aina halunnut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova