Tuorein sisältö

Xboxin avatarit näkyvät myös peleissä

24.07.2008 klo 16.01 | Luettu: 4055 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Microsoftin GameFest-tapahtumassa paljastettiin tarkempaa tietoa Xbox Liven syyspäivityksen mukana tulevista pelaajahahmoista eli avatareista. Avatareja voidaan personoida vaatteiden, hiusten ja kasvojen osalta. Hahmoanimaatio hoidetaan 3D-luurankoa liikuttelemalla, joka on tuttu järjestelmä nykyaikaisista peleistä. Kasvoanimaatiot hoidetaan Wiin avatarien tapaan tekstuureja vaihtelemalla.

Omasta avataristaan voi käyttää kuvaa myös nykyisen pelaajakuvan korvaajana, mutta myös vanhan pelaajakuvansa voi säilyttää näkyvillä. Avatar-hahmoja voidaan käyttää myös suoraan peleissä. Pelit voivat myös luoda satunnaisia avatar-hahmoja kilpailijoiksi tai käyttää ennaltamäärättyjä avatareja toistuvina hahmoina.

XNA-peleihin avatar-tukea ei ole vielä saatu, mutta asia on nostettu esille. Avatareille saattaa jatkossa tulla myös brändättyjä lisävarusteita Xbox Liveen, mutta julkaisun yhteydessä tällaisia ei tulla vielä näkemään. Microsoftilta ei myöskään suoraan kielletty, etteivätkö avatarit voisi joskus tulla myös Windows Liven ja Live Messengerin puolelle.

Lähde: GameSetWatch

V2.fi | Matti Lintula
< Analyytikon mukaan P... Uudesta Batmanista s... >

Keskustelut (4 viestiä)

i30

24.07.2008 klo 20.32

Ööö luulin, että pääsin näistä ukoista kun siirryin Wiin äärestä pois, mutta ei sitten :/

Jotkut uudistukset tuntuu ihan kivoilta, mutta tää Avatar zydeemi on viety ehkä hitusen liian pitkälle...
lainaa
Jimbo

Rekisteröitynyt 19.02.2008

24.07.2008 klo 22.26

Aika huaskalta vaikuttaa. Onkohan ne avatarit tulossa myös fps-hahmoiksi? Olis kyllä ehkä hirveää: Halo 4'ssä hahmona joku tollanen pallopää :D
lainaa
muffah

25.07.2008 klo 01.47

Kyllä tämä vissiin nuoremmille pelaajille kelpaa, mut miua ei oikeen innosta nämä wii sydeemi kopiot.
lainaa
King

07.08.2008 klo 15.52

Tulossa on mahtava dashboard. Ainoa miinus on se että miksi ihmeessä sitä julkaisua pitää lykätä monella kuukaudella kun jo E3:ssa oli varmasti jo valmis versio?
saisivat julkaista todellakin sen jo nyt.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova