Tuorein sisältö

Uusia ratoja ja autoja Ferrari Challengeen

24.07.2008 klo 18.01 | Luettu: 2826 kertaa | Teksti: Matti Lintula


PlayStation 3:lle julkaistu Ferrari Challenge tulee saamaan ladattavaa lisäsisältöä. Julkaisija System 3:n toimitusjohtaja ja innokas Ferrari-harrastaja Mark Cale vahvistaa, että ensimmäisessä lisäpaketissa radoille hetetään Ferrari Enzo, 599 GTB Fiorano, 612 Sessanta, 430 Scuderia ja ikumuistoinen 60-luvun lopun klassikko, P4.

Ennen syyskuussa tulevaa, yökilpailuksi huhuttua Monacon rataa ladattavaksi tulevat mm. Laguna Secan, Daytonan, Brands Hatchin, Doningtonin, Barcelonan, Hungaroringin ja Suzukan radat. Kunhan lisenssisopimus saadaan allekirjoitettua, tullaan peliin lisäämään myös Le Mansin rata. Peliin ollaan tekemässä myös Logitech G25 -ratin omistajille päivitystä, jolla myös kytkinpoljin saadaan mallinnettua oikein vanhempiin Ferrareihin.

Mark Cale vihjaa myös PC-version olevan täysin mahdollinen realistisesta Ferrari-kisailusta. Mies tahtoisi tehdä myös Xbox 360 -version, mutta lisensointiongelmista johtuen tähän ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta. PlayStation 3:lle pelistä on tulossa todennäköisesti myös demo PlayStation Networkiin, mutta demon julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Matti Lintula
< System 3 pitää The L... EVE Onlinen tekijät ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Protec

24.07.2008 klo 18.22

Suosittelen ajosimulaation ystäville tätä peliä kyllä. Graafisesti ei pärjää GT5P:lle mutta pelattavuudessa kyllä. Ehkäpä tämän vuoden paras ajopeli mitä konsoleille on tullut. Vaikka olihan GRID loistava myös, mutta tämä on eritavalla loistava.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova