Tuorein sisältö

Wallace & Gromit palaa episodipelinä

25.07.2008 klo 22.01 | Luettu: 3016 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Palkittu iso-britannialainen animaatiosarja Wallace & Gromit on saanut vankkumattoman kannattajakunnan myös Suomessa. Nyt parivaljakon seikkailut ovat tulossa ainakin tietokonepelaajien iloksi episodipelinä. Uuden pelisarjan tekemisestä vastaa Sam & Maxin uuteen menestykseen nostanut Telltale Games.

Yhtiö ei ole vielä paljastanut tarkalleen mille alustoille Wallace & Gromit: Grand Adventures julkaistaan, mutta käytännössä Telltale jatkanee Sam & Maxin julkaisulinjaa. Pelin luvataan olevan uskollinen animaatiosarjalle ja sisältävän pääasiassa tilannekomiikkaa ja fyysistä komediaa Samin ja Maxin perinteisen teräväkielisen verbaalihuumorin sijaan.

Edellisistä Wallace & Gromit -peleistä on vastannut Elite-mies David Brabenin luotsaama Frontier Developments. Tällä kertaa tyhjässä maailmassa juoksemisen sijaan luvataan enemmän interaktiivisuutta ja tiheämpitunnelmaisempaa ympäristöä.

Lähde: Gamespot

V2.fi | Matti Lintula
< Lasimaalaukset eivät... Kaz Hirai ei kaipaa ... >

Keskustelut (2 viestiä)

hulwol86

Rekisteröitynyt 04.01.2008

25.07.2008 klo 22.18

Tätä kelpaa varmasti odottaa. Saisivat julkaista näitä episodipelejä esim. Live Arcadessa, nehän ovat kuin tehtyjä sitä varten.
lainaa
Konsolimies

25.07.2008 klo 22.39

Sam & Max on erittäin viihdyttävä peli, toivottavasti nämäkin tulevat olemaan. Olen myös tyytyväinen siihen kuinka Telltale on yrittänyt tuoda point&click pelejä takaisin hyllyille.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova