Tuorein sisältö

Uusi Karateka työn alla

27.07.2008 klo 10.01 | Luettu: 3307 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Pitkän linjan pelinkehittäjä Jordan Mechner saatetaan muistaa parhaiten Brøderbundin ajoilta, jolloin mies loi ensimmäiset pelinsä, Karatekan ja Prince of Persian. Mies on ollut mukana myös uudempien Prince of Persia -pelien tekemisessä ja juuri kyseistä pelisarjaa hän esitteli Comic-con 08 -tapahtumassa Yhdysvalloissa.

Fanit kuitenkin tiedustelivat myös Mechnerin muista tuotoksista, jolloin kävi ilmi, että mies on suunnittelemassa uutta versiota vuonna 1984 julkaistusta Karatekasta. Uusioversion Mechner kuvailee kuitenkin olevan jotakin vallan muuta kuin mitä yleisesti saatetaan odottaa.



Mechner paljasti myös alkuperäiseen Karatekaan liittyviä myyttejä. Huhu pelin taustalla näkyvän tulivuoren äärimmäisen harvinaisesta, satunnaisesta purkautumisesta mies kumosi pelkkänä urbaanina legendana. Sen sijaan Mechner vahvisti, että mikäli 5,25 tuuman levykkeellä toimitetun pelin laittoi levykeasemaan väärin päin, myös pelin ruutu kääntyi päälaelleen.

Mechnerin mukaan tämä käytännön pila meni vasta viime hetkellä julkaisijalle läpi. Mies odotti pelaajien soittavan tekniseen tukeen kysyäkseen neuvoa väärin päin toimivan pelin korjaamiseksi. Kun korjaus on levykkeen kääntö oikein päin, Mechner toivoi pelaajien uskovan lopun elämäänsä tämän olevan täysin normaali ohjelmistojen toimintatapa.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Electronic Artsin tu... Teaser-video uudesta... >

Keskustelut (2 viestiä)

Matti

27.07.2008 klo 13.25

Meitsillä on tuo Game Boylla. Ihan mahdottoman vaikea peli.
lainaa
crom

Rekisteröitynyt 11.10.2007

28.07.2008 klo 13.34

Haha. Perhanan hyvä pila ollu :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova