Tuorein sisältö

Braben, laatu ja Elite IV

31.07.2008 klo 11.58 | Luettu: 3758 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Otsikon kolminaisuudessa on etenkin vanhoja Elite-pelaajia hykerryttävää ironiaa. Elite-sarjan luonut Frontier Developmentsin keulamies David Braben uskoo laadun olevan nykypeleissä myyntimenestyksen lähtökohta. Brabenin mukaan pelien laatu on vasta parin viimeisen vuoden aikana kohonnut huomattavasti. Braben antaa esimerkeiksi nykyisestä pelien laadusta mm. käyttöliittymäsuunnittelun ja verkkopeliin liittymisen helppouden.

"Ihmiset tulevat vieläkin sanomaan minulle, että entisaikaan markkinoilla oli kasoittain todella erilaisia, todella hyviä pelejä. Ei ole totta - se ei yksinkertaisesti ole totta. Aika kultaa muistot. Jos mietit koko 80-lukua, saatat todennäköisesti kyetä mainitsemaan vain tusinan aidosti mahtavia pelejä", Braben tyrmää nostalgianhuuruiset faninsa.

Laadun tärkeys on Brabenille sydämen asia. Mies on havainnutkin selkeän yhteyden eri arvostelusivustojen tulosten ja pelien myyntimenestyksen välillä. Hyviä pisteitä saaneet pelit tuppaavat käyvän paremmin kaupaksi kuin arvostelijoiden mollaamat tuotokset.

Menneisyyden taakseen jättänyt Braben paljasti samalla, että Elite IV on työn alla, mutta peliä ei tulla julkaisemaan ennen kuin se on laadultaan loistava. Nyt vanhat Elite-veteraanit varmasti jo nauravat harmaisiin partoihinsa muistellessaan Elite II:n ja Frontier: First Encountersin ensimmäisiä, käsittämättömän bugisia julkaisuversioita. Toivoa sopii, että Braben on tällä kertaa tosissaan laadun suhteen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Matti Lintula
< Gran Turismo 5 Prolo... 500 MS-pistettä pala... >

Keskustelut (2 viestiä)

crom

Rekisteröitynyt 11.10.2007

31.07.2008 klo 17.37

Elite \o/ ... Olishan se hienoa, jos onnistuisivat.
lainaa
shaminy

Rekisteröitynyt 23.01.2008

31.07.2008 klo 23.41

Huh huh, Eliteä tuli akoinaan hakattua ST:llä hurjat tunnit.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova