Tuorein sisältö

Atlus pelaa hirsipuuta peliyhteisön kanssa

01.08.2008 klo 20.01 | Luettu: 2943 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Japanilaisjulkaisija Atlus kiusoitteli pelaajia jo aiemmin mystisellä lehtimainoksellaan, mutta yhtiön uusin teaser-mainos vetää vertoja jopa kissalle ja kuutamolle. Aiemmassa mainoksessa luvattiin jotakin tapahtuvaksi 1. elokuuta, minkä oletettiin olevan uuden pelin julkistuspäivä. Nyt kuitenkin selvisi, että vuorossa on lisää aivojumppaa.



Shin Megami Tensei -pelisarjan uudeksi osaksi veikkailtua työn alla olevaa tuotetta mainostetaan nyt suttuisen kuvan ja hirsipuu-peliä muistuttavan sanatehtävän avulla. Nokkelimmat ovat jo ehtineet arvailemaan ylemmän sanan olevan "Eternal" (suom. ikuinen), mutta alempi sana on saanut Atlus-faneillakin sormen suuhun.

Mitä Atlus oikein on tekemässä ja onko lopputulos kaiken tämän kiusoittelun arvoinen? Sen tulemme näkemään mikäli peli ikinä Eurooppaan asti saapuu.

Lähde: Siliconera

V2.fi | Matti Lintula
< Activision saa Logit... Square Enix tuo Ping... >

Keskustelut (2 viestiä)

Coledash

Rekisteröitynyt 20.08.2007

01.08.2008 klo 21.24

Tässäpä teille ylimääräinen välilyönti, kun näytti loppuneen :)
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

02.08.2008 klo 00.43

Coledash kirjoitti:
Tässäpä teille ylimääräinen välilyönti, kun näytti loppuneen :)


Kiitoksia tyhjästä! Tyhjä on nyt sijoitettu tekstin sekaan oikealle kohdalleen. V2.fi:n hirsipuupeli on suunniteltu enemmän hardcore-yleisöä silmällä pitäen. Kuka tahansahan tyhjiin kohtiin kirjaimia keksii, mutta meilläpä etsitään tyhjiä kohtia kirjainten väliin!

Coledash +1 pts ;)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova