Tuorein sisältö

Ratkaise palapeli - voita 2 miljoonaa!

29.06.2007 klo 23.59 | Luettu: 2597 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Heinäkuun 28. päivänä julkaistaan palkintopalapeli Eternity II, joka on suositun Eternity I:n odotettu seuraaja. Eternity II lanseerataan näyttävästi maailmalla ja myös Suomessa. Eternity II on haastava ja viihdyttävä palapeli, jossa 256 palaa on yhdisteltävä niin, että oikeanlainen kuvio tulee näkyviin.

Palapelin voi koota tuhansin eri tavoin, mutta vain yksi ratkaisu muodostaa oikean kuvion, jonka näkee pelin valmistuessa. Palapelin ensimmäisenä ratkaissut voittaa 2 miljoonan dollarin unelmapalkinnon. Eternity II tulee Suomessa myyntiin laajasti elokuun alussa.

Eternity-konseptin keksijä on erikoisenakin henkilönä tunnettu skotlantilainen aatelismies Christopher Monckton. Monckton on innovatiivinen yrittäjä, joka on aiemmin työskennellyt Today-lehden toimittajana sekä Margaret Thatcherin poliittisena neuvonantajana. Uuden taidokkaan Eternity II:n kehittämisessä Christopher Moncktonilla olivat apuna Eternity I:n voittajat, jotka nappasivat 1 miljoonan dollarin potin kahdeksan vuotta sitten kuukausien sitkeän palapelin kokoamisen jälkeen. Voittonsa jälkeen he ovat omistautuneet Eternity II:n kehittämiselle.

Periaatteessa kuka tahansa 5-100-vuotias voi ratkaista Eternity II:n. Lukutaitoa ei tarvita, mutta edellytyksenä on kuitenkin kiinnostus ongelmanratkaisuun. Varsinaiseen 2 miljoonan dollarin kilpailuun osallistuvan täytyy kuitenkin olla vähintään 18-vuotias.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Sivilisaatiota konso... Wiille De Blob... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova