Tuorein sisältö

Wii tarjoaa palauttavaa kuntoilua rankan treenin jälkeen - kovaan hintaan

06.08.2008 klo 12.01 | Luettu: 4396 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Manhattanilainen Gravity Fitness -kuntosali on ottanut Wiin osaksi kuntoiluvälinevalikoimaansa. "Ihmiset ovat jo tottuneet kuntoilemaan televisiota katsellessaan, joten tämä on vain yksi työkalu muiden joukossa", kuntosalin johtaja Mark Natale paljastaa.

Kuntoiluohjaaja Dorothy Evans saattaa antaa kuntoilijoille ensin oikeat nyrkkeilyhanskat käsiin ja käskeä nostamaan hien pintaan nyrkkeilysäkkiä pehmittäen. Varsinaisen treenin välissä kävijät voivat sitten pelata Wii Sportsin nyrkkeilyä, jonka on todettu nostavan harjoittelijoiden sykkeen jopa 150 sydämenlyöntiin minuutissa.

Peliä käytetään treenin välissä palauttavana harjoituksena. Tavallisesti palautuminen tapahtuu vain tyhjän panttina istuskellen, nyt kyse on enemmänkin palkinnosta ankaran harjoituksen jälkeen. Myös asiakkaat ovat innostuneet Wii-nyrkkeilystä osana kuntosaliharjoitusta.

"Kun mietit videopelin pelaajaa, näet edessäsi jonkun harhautuneen lapsen. Tai voit kuvitella äitinsä kellarissa pelaavaa laiskuria", kertoo 29-vuotias Robyn Angrick, joka on pelannut Wii-nyrkkeilyä jo kahdella treenikerralla.

"Päätin koittaa sitä tylsyyksissäni. Mutta en ollut oikein valmistautunut - se pieksi minut", kertoo Angrick ensimmäisestä Wii-kokemuksestaan.

Yhdysvalloissa todetun tutkimuksen mukaan Wii-kuntoilu ei kuitenkaan vedä vertoja oikealle urheilulle. Wiin parissa hikoilu kuluttaa keskimäärin 7,2 kaloria minuutissa ohjatun kuntosalitreenin polttaessa 10,2 kaloria samassa ajassa. Wiitä harjoittelunsa ohessa pääsee Gravity Fitnessissä pelaamaan reilun 71 euron tuntihintaan.

Lähde: New York Post

V2.fi | Matti Lintula
< Valve kiistää Left 4... Pääsetkö pakenemaan ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

06.08.2008 klo 12.36

7,2? Menenkin tästä laihduttamaan..
lainaa
Kraton

Rekisteröitynyt 14.12.2007

06.08.2008 klo 13.17

No jos pistää parin kilon hernepussit käsiin ja rupee WiiSportsia pelaamaan niin kyllä se aikamoista kuntoilua alkaa jo olla :)
lainaa
Albi

06.08.2008 klo 21.45

Oon tullu siihe tulokseen, että urheilla ei tarvi kalorien takia, sen voi hoitaa ihan ruokavaliolla. Mutta kuntoa pidetään muuten kohtuullisena urheilulla. :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova