Tuorein sisältö

Guitar Hero innostaa oikeaan kitarointiin

20.08.2008 klo 14.00 | Luettu: 5144 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Oikeita kieliä kauemman kutitelleiden kommentit Guitar Hero -harrastajille ovat usein sarkastisia. 'Hanki oikea kitara' -huutoon on kuitenkin vastattukin, ainakin
RegisterGuardin artikkelin mukaan. Peleistä on tullut oikea piristysruiske musiikkiuraansa aloitteleville.

Monet musiikkikaupat ovat lisänneet valikoimiinsa myös Guitar Heron ja Rock Bandin, sekä nuottikirjoja, joissa on niistä löytyviä kappaleita. Guitar Centerin lisävarustejohtaja Ed Earl kerto, että pelit tutustuttavat lapset rokin historiaan ja herättävät sohvaperunoista kitaristeja, jotka eivät olisi aiemmin sitä harkinneetkaan.

"Kukaan ei tiennyt, kuka Buckethead oli ennen kuin hänen musiikkiaan tuli Guitar Heroon. Nyt muksut soittavat kitaraa ja menevät hänen konsertteihinsa, koska ovat kuulleet hänen musiikkiaan pelissä."

Kyseisen liikkeen soittokursseille on ilmottautunut 12% aikaisempaa enemmän oppilaita sitten pelien ilmestymisen.

"Meille tuli poika joka sanoi pelanneensa paljon kitarapelejä, mutta kyllästyi soittamaan samoja juttuja uudestaan ja uudestaan. Elävä musiikki on mahtavaa, koska siinä mahdollisuudet ovat rajattomat."

V2.fi | Manu Pärssinen
< Futuremarkin pelistä... Red Alert kolmosessa... >

Keskustelut (5 viestiä)

Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.08.2008 klo 14.19

Tämähän on kiinnostavaa... kyllä ihminen on viisas ja valikoiva eläin. Pelithän tunnetusti eivät aiheuta väkivaltaa (tyyliin pelasin GTA:ta -> menin tappamaan naapurini), mutta luovat peliaiheet tuottavat muusikoita. Mitä tästä voi päätellä vai voiko mitään?
lainaa
Teukku

Rekisteröitynyt 04.04.2008

20.08.2008 klo 14.31

http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=232

Tässäpä teille kitaristeiksi pyrkiville muutama vinkki.
lainaa
Warkkis

Rekisteröitynyt 25.10.2007

20.08.2008 klo 14.32

Guitar Hero innosti minutkin aloittamaan oikean kitaran soiton ja harrastusta on kestänyt jo toista vuotta eli väite ei ole tuulesta temmattu. Olen oppinut paljon musiikin ja bändien historiasta tätä kautta, kuten uutisessa mainittiinkin. Uutiskuvan oikean kitaran paikalla kuuluisi mielestäni olla Gibson SG Stratocasterin sijasta, sopisi paremmin yhteen Guitar Hero-ohjaimen kanssa ;)
lainaa
Invisus

20.08.2008 klo 17.34

Omasta mielestäni nämä "hanki homo oikee kitara" kommentit ovat aika naurettavia. Jos joku pelaa Call Of Duty 4:sta ei se tarkoita että pitäisi värväytyä lähi-itään sotimaan.

Itse olen oikeaa kitaraa vingutellut kauemmin kuin guitar heroa mutta molempien parissa aika sujuu mukavasti.
lainaa
raah

21.08.2008 klo 14.55

Invisus kirjoitti:
Omasta mielestäni nämä "hanki homo oikee kitara" kommentit ovat aika naurettavia. Jos joku pelaa Call Of Duty 4:sta ei se tarkoita että pitäisi värväytyä lähi-itään sotimaan.


Sinänsä kommenttisi logiikka hieman ontuu, että guitarheroille auotaan kontrollerista. Jos CoD4:lle olisi oma asetta muistuttava ohjain niin voisi kyseistä kilkettä käyttävätkin saada vastaavia kommentteja.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova