Tuorein sisältö

Dead Spacen maailma aukeaa uudella sivustolla

28.08.2008 klo 10.01 | Luettu: 3477 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Electronic Arts mainostaa ahkerasti tulevaa Dead Space -avaruuskauhupeliään. Nyt vuorossa on No Known Survivors -sivusto, jossa kerrotaan pelin maailmaa valoittavia tarinoita tekstin, animaation, äänen ja interaktiivisten elementtien avulla.

Sivustolle lisätään uusia tarinoita joka maanantai. Ensimmäiset kaksi tarinaa ovat jo sivustolla. Misplaced Affection kertoo naisupseeriin rakastuneesta elinsiirtoteknikosta ja tarinassa nimeltään 13 päähenkilönä on kovien valintojen eteen joutuva agentti. Pelisivuston aukeamisesta kertoo Kotaku.

Dead Space julkaistaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle 31. lokakuuta.

V2.fi | Matti Lintula
< Meteos kääntyy XBLA-... Huhuissa Rockstarin ... >

Keskustelut (2 viestiä)

D-Top

28.08.2008 klo 11.39

Hypehypehype!

Odotan kyllä tätä peliä, mut pistää miettimään tuo dismemberment-hässäkkä. Kuinka se sitten kiinnostaa lopuksi ku rivipahikset menee jo rutiinilla.

Tuolta käden BAM, jalan BAM, lonkerot BAMBAM ja pään POKS. kertaa 200 niin kuinka mieltäylentävää se sitten on? Toivottavasti juoni on paremman tasosta kuraa eikä EA tyris ihan täysin tätä peliä.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

28.08.2008 klo 15.18

D-Top: Jos palataan ajassa taaksepäin vuoteen 2000 ja Soldier of Fortunen julkaisuun, voidaan nähdä, että ruumiinjäsenten irroittelu toimi jo silloin pelottavan hyvänä viihdykkeenä muuten melko tavallisessa räiskinnässä. Nyt jos mukana on vielä mielenkiintoinen maailma, sulaa kultaa ja kermakakkuja niin minä olen myyty!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova