Tuorein sisältö

Huhukimarassa uusi DS, Star Wars ja GTA-lisäsisällön siirtyminen

31.08.2008 klo 17.01 | Luettu: 4523 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Huhut ovat jälleen kiertäneet pelimedioissa pitkin viikkoa. The Game Reviews tutkii tarkemmin mitä alalla tapahtuu. Ensimmäisenä verkkosivusto toteaa Grand Theft Auto IV:n odotetun 15-tuntisen lisäsisällön ilmestyvän aikaisintaan helmikuussa, vaikka Microsoft tahtoi Xbox-yksinoikeuspaketin saapuvan jo aikaisemmin. Kyse on Take-Twon halusta tasapainottaa julkaisuaikatauluaan ja säästää osa potentiaalisista kassamagneeteistaan ensi vuoden puolelle.

Toinen viikolla jälleen nostetta saanut huhu koskee Nintendoa ja tämän uutta DS-konsolia. The Game Reviewsin mukaan on varsin todennäköistä, että yhtiö on todellakin kehittämässä uutta taskukonsolia, jossa molempien näyttöjen kokoa on kasvatettu ja nyt myös näytöistä ylempi olisi kosketusohjattava.

Viikon kolmas huhu kertoi LucasArtsin suunnitelmasta tehdä pian julkaistavan Star Wars: Clone Wars - Lightsaber Duelsin jälkeen Wiille uusi Star Wars -miekkailupeli, joka hyödyntäisi Nintendon E3-messuilla julkistamaa, Wiimoten tarkkuutta parantaa MotionPlus-lisäosaa. The Game Reviews pitää uuden pelin kehitystä todennäköisenä jo pelkästään siitä syystä, että Star Wars myy ja LucasArts, muiden julkaisijoiden tapaan, pitää rahasta.

V2.fi | Matti Lintula
< Monkey Islandin ja D... Fallout 3:sta opasvi... >

Keskustelut (4 viestiä)

stammy

Rekisteröitynyt 30.07.2007

31.08.2008 klo 17.11

No huh huh. Kyllä nuo lisäepisodit olisi pitänyt jo lykätä markkinoille vielä kun peli on tuoreena ihmisten muistissa. Kesällä oli hyvä sauma, kun mitään huippupelejä ei ilmestynyt, mutta nyt syksyllä ilmestyvät MEGALUOKANJÄTTI-julkaisut(tm) kyllä hautaavat kaiken hypen GTA:lta. Toisaalta ehkä keväällä on taas hiljaisempaa ja GTA on yht'äkkiä suurikin juttu. Emt.
lainaa
HuhutOnHuhuja

31.08.2008 klo 17.52

aivan kuin pelaajat unohtaisivat GTA4:n muutamassa kuukaudessa... Todellisuudessa GTA4:n lisäsisältö/jatko-osa tulee myymään erinomaisesti, julkaistaan se sitten milloin hyvänsä.
lainaa
F_L_a_B_

Rekisteröitynyt 31.08.2008

31.08.2008 klo 18.08

"Kyse on Take-Twon halusta tasapainottaa julkaisuaikatauluaan ja säästää osa potentiaalisista kassamagneeteistaan ensi vuoden puolelle."

Uskoo ken tahtoo. Taitavat vain pelätä Saints Row 2:sta.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

31.08.2008 klo 18.19

Periaatteessa fiksumpaa se lisäsisältö on laittaa markkinoille kun pelirintamalla on hiljaisempaa. Se jää pakostakin muiden pelien jalkoihin ennen joulua.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova