Tuorein sisältö

Entisen Nintendo-pomon mukaan pelit eivät sovellu lastenvahdiksi

03.09.2008 klo 15.03 | Luettu: 3482 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Entinen Nintendon markkinointijohtaja Perrin Kaplan kertoo, etteivät videopelit sovi lastenvahdiksi. Kaplanin mukaan pelejä tällaiseen tarkoitukseen käyttäven pariskuntien ei olisi pitänyt päästä ikinä edes harrastamaan seksiä. Vahva mielipide leimasi Kaplanin paluuilmoitusta, sillä nainen on Destructoidin mukaan jälleen pelibisneksessä heinäkuisen Nintendolta lähtemisensä jälkeen.

Kaplan perusti oman Zebra Partners -yrityksen, jonka toimintaa hän aikoo laajentaa pelibisnekseen jahka vanha Nintendo-sopimus raukeaa lopullisesti joulukuussa, kertoo Kotaku. Melko selväksi tuli, ettei Kaplan aio uudessa yritysessään markkinoida pelejä pienten lasten vanhemmille millään tavoin. Kaplanin paluuviestiä voidaan pitää lähinnä hyvänä herättelyravistuksena peliteollisuudelle ja tuoreille perheille.

V2.fi | Matti Lintula
< Älypää askarruttanut... Sixense keksi Wiimot... >

Keskustelut (3 viestiä)

tolkku

03.09.2008 klo 16.12

no eihän ne pelit olekkaan ainakaan mitään ihan pienimpien lasten lapsenvahteja...
lainaa
Jopa

Rekisteröitynyt 09.02.2008

03.09.2008 klo 18.04

sama juttu tv:n kanssa.. eiköhän (pikku)lapsille paras vahti ole ihan ihminen
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

03.09.2008 klo 22.18

Well, no shit... asiaa taas tuutin täydeltä.

Toisaalta, kylläpä tuossa eräänkin kerran todistin melko mielenkiintoista GTAIV:n ostotapahtumaa eräässä Vantaalaisessa pelikaupassa. Isä oli ostamassa noin 10 - 12v koltiaiselleen GTAIV peliä eikä tiennyt puheiden perusteella juurikaan minkälainen peli on kyseessä. Sen tiesi, että peli on K18, mutta koska nassikka oli kuitenkin Halo 3:t ja muut pelannut ei uskonut GTAIV:n olevan sen pahempaan. Onneksi myyjät saivat isukin tajuamaan millaisesta pelistä oli kyse ja K18 on enemmän kuin ansaittu tämän pelin kohdalla. Jäi peli hyllyyn ja toivottavasti isukkikin tästälähin on tarkempi mitä pelejä klopilleen ostaa. Tosin, eipä tainnut olla nassikkakaan paljon isgälle kehdannut kertoa mitä pelissä tehdään. "Joo, siin niingu ajetaan autolla ja niingu tehdään tehtäviä" on varmaan yleisin kertomus :)

Eli sisänsä melko pihalla vanhemman varmaan peleistä ovat, joten ehkäpä tälläiset itsestään selvyydet eivät olekkaan ihan niin selviä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova