Tuorein sisältö

Laadukasta lentosimulaatiota kämmenkokoon

15.09.2008 klo 19.02 | Luettu: 2862 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Laminar Research on julkaissut PC- ja Mac-maailmasta tutun lentosimulaattorin, X-Plane 9:n iPhonelle ja iPod Tochille, kertoo Touch Arcade. Muista lentosimulaattoreista X-Plane eroaa muokattavuutensa ja erityisen lentomallin laskennan avulla. Jokaiselle lentokoneelle ei ole kilpailevien pelien tapaan erikseen ohjelmoitu tämän virallisia noste- ja ilmanvastusarvoja ynnä muita lentomalliin vaikuttavia määreitä. X-Planessa lentokone koostuu useasta osasta, joille lasketaan erikseen tarvittavat arvot. Lentokoneen siipi saattaa koostua esimerkiksi jopa neljästä tällaisesta osasta.

Tuloksena on simulaattori, johon uusien lentokoneiden lisääminen on suhteellisen yksinkertaista, sillä peli laskee kullekin koneelle lentomallin automaattisesti vaikka todellisia arvoja ei saatavilla olisikaan. Realismistaan kiitosta saanut tietokonepeli on nyt ladattavissa Applen Appstoresta noin 7 euron hintaan.

V2.fi | Matti Lintula
< Japanilainen talousr... Näin Segan konsoliun... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

15.09.2008 klo 20.53

Ohos, mitenköhän istuu käsikonsolin vähäiselle nappulamäärälle moinen peli. Vähintään puolet näiden pelien hienoudesta kuitenkin perustuu siihen, että muistaa painaa kaikkia niitä tsiljoonaa namiskuukkelia oikeassa tilanteessa ;)
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

15.09.2008 klo 22.12

Jarkko: Kosketusnäytölle mahtuu aika monta nappia ja veikkaan lentelyn hoituvan laitetta kallistelemalla, se on feature, joka toimii iPelikoneissa hyvin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova