Tuorein sisältö

Stargate Worlds saattaa olla uhattuna

19.09.2008 klo 20.02 | Luettu: 4651 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Stargate Worlds -massiivimoninpelin kehittäjä Cheyenne Mountain Entertainment on joutunut pienimuotoisiin rahallisiin ongelmiin, kertoo Massively. Nimettömänä pysyvä työntekijä ilmoitti ensin konkurssikypsyydestä ja irtisanomisista, mutta CME:n virallinen kanta on osoittautunut maltillisemmaksi. Yhtiön edustajat kertovat CME:n törmänneen lähes kaikkia aloittavia yrityksiä kohtaavaan käteisvarojen puutteeseen.

Stargate Worldsin kerrotaan olevan turvassa ja pelin tulevan kauppoihin odotetusti ensi vuoden aikana. Mikäli työntekijöiden keskuudessa kuitenkin leviää käsitys irtisanomisista, saattaa tämä vaikuttaa negatiivisesti työmotivaatioon ja lopulta jopa Stargate Worldsin laatuun. Toivomme yhtiön saavan työntekijänsä jälleen luottavaisiksi tulevaisuuden suhteen.

V2.fi | Matti Lintula
< PSN:ssä järisee maa ... Perjantain retrovide... >

Keskustelut (2 viestiä)

Gamehero

Rekisteröitynyt 29.05.2008

19.09.2008 klo 20.31

En edes muistanut koko peliä enää:D
Toivotaan että tämä valmistuu joskus. Eikös muuten tätä ole tehty jo kauan? Toisaalta harmillista kun peli on nimenomaan moninpeli. Olisi kiva jos olisi yksinpeli. Kuitenkin tulee kuukausimaksu:(
lainaa
dct

21.04.2009 klo 20.45

Juu varmaan tulee maksu. milläs muuten peliäpyöritetään. en itekään lähtis täysin ilmaiseksi peliätekemään tai töitä ylipäätänsä. pitää sitä syödäkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova