Tuorein sisältö

Star Wars: The Old Republic MMO on nyt totta!

22.10.2008 klo 11.00 | Luettu: 7089 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Viime yönä Suomen aikaa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa LucasArts ja BioWare julkistivat jo pitkään huhuissa ja fanien villeissä toiveissa pyörineen Star Wars: The Old Republic -massiivimoninpelin. BioWaren Ray Muzyka paljastaa, että studiolla vitsailtiin projektin laajuuden vastaavan Knights of the Old Republicin osien 3-10 tekemistä.

The Old Republicissa pelaaja voi astua Jedin, Sithin tai muun tutun Star Wars -hahmotyypin pöksyihin ja kokea BioWaren vahvatunnelmaista tarinankerrontaa tästä perspektiivistä. Kumppanuus on pelissä tärkeässä roolissa, sillä mitä olisi Han Solo ilman Chewbaccaa, muistuttaa BioWaren toinen perustaja Greg Zeschuk. Pelissä on tarinoita paitsi yksinpelattavaksi, myös suuremmille joukoille. Pelin NPC-hahmot voivat joko auttaa pelaajaa tai estää tämän etenemistä, pelaajan toimista riippuen.

Pelin graafinen tyyli on omalaatuinen. Kyse ei ole varsinaisesti sarjakuvamaisesta, mutta ei myöskään täysin fotorealistisesta ulkoasusta. Pelin taiteellinen johtaja Jeff Dobson kertoo, että taideosastolla pyritään siirtämään konseptikuvitus mahdollisimman muuttumattomana peliin.

Pitkään KOTOR-MMO:sta haaveilleet fanit voivat nyt esittää parhaimman voitontanssinsa ja ulvoa Chewbaccan tavoin, sillä piinaava odotus alkaa lopulta olla ohi. Seuraavaksi voimme alkaa odottaa pelin avointa betatestiä, joka käynnistyy "joskus tulevaisuudessa". Toistaiseksi BioWare on vahvistanut vain pelin PC-version, jättäen konsoliversioita koskeneet kysymykset avoimiksi.

Lisää tietoa pelistä tarjoaa Gamasutra. Pelille on avattu myös oma kotisivu.

V2.fi | Matti Lintula
< Pakkausfirman mies p... Sunnuntaiyönä WoWia ... >

Keskustelut (6 viestiä)

jussila

22.10.2008 klo 12.01

Hienoa Guild Wars
Star Wars maailmassa :D
lainaa
Gonaho

Rekisteröitynyt 23.08.2007

22.10.2008 klo 13.29

Voi vain toivoa että tekijät ymmärtävät mikä meni pieleen SWG:ssä ja ottavat onkeensa. Jedi-hahmoluokka heti kättelyssä saa veteraanit äääärimmäisen epäileviksi.
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

22.10.2008 klo 17.21

Mieluisa uutinen kyllä, mutta kyllä saadaan vielä venailla maailman tappiin asti ennen kuin valmis peli tulee uunista ulos. Pitänee palailla asiaan sitten joskus lähempänä :)
lainaa
Jyrgen

22.10.2008 klo 19.37

Gonaho kirjoitti:
Voi vain toivoa että tekijät ymmärtävät mikä meni pieleen SWG:ssä ja ottavat onkeensa. Jedi-hahmoluokka heti kättelyssä saa veteraanit äääärimmäisen epäileviksi.


Nimenomaan. Tähän aikakauteen jedi sopii hieman paremmin, mutta SWG:ssä tosiaan Mos Eisleyssä ei voinut kävellä näkemättä wannabe-Darth Maulia kaksiteräisellä valosapelilla, Stormtroopereita pilkkomassa.
lainaa
Stormtrooper

Rekisteröitynyt 24.11.2007

22.10.2008 klo 20.54

SWG oli kyl loistava aikana ennen jedejä (eli jenkkijulkasusta -> 8kk eteenpäi). oli kyl ihan huikee sillon :3
lainaa
Kungfutse

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.04.2007

23.10.2008 klo 14.35

Kuten joku sanoikin, Jedit ja Sithit sopivat aikakauteen, mutta pahoin pelkään, ettei servereillä juuri muita sitten näekkään :/. Itse kyllä olisin toivonut KoTOR:lle jatkoa ihan yksinpelien muodossa, mutta otetaan mitä saadaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova