Tuorein sisältö

Paljasta paras maalitemppusi - voita NHL 09!

30.10.2008 klo 15.00 | Luettu: 40788 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Electronic Artsin legendaarinen jääkiekkosarja sai tänä syksynä jälleen uuden version, kun NHL 09 ilmestyi kauppojen hyllyille. Pelisarjan historiaan kuuluu siirtyminen kaksiulotteisuudesta kolmiulotteiseen ja lähes valokuvantarkkaan grafiikkaan. Pelimekaniikkaa on paranneltu vuosien saatossa lähes jokaisella osa-alueella ja NHL 09 on tämän kehitystyön tuorein helmi.



Annamme nyt yhden NHL 09 -pelin PC-version palkinnoksi parasta maalitemppua vastaan. Maalitemppu voi olla peräisin mistä tahansa jääkiekkopelistä ja se voi olla tarina taidosta, tekoälyttömyydestä tai bugin aiheuttamasta ihmemaalista. Kerro temppusi tämän uutisen kommentteihin ja varmista, etteivät maalihanasi sulkeudu tälläkään kaudella! Parhaan maalitempun valitsevat V2.fi:n toimituksen farmiliigan varavahvistukset.

Osallistuaksesi sinulla täytyy olla ilmainen rekisteröity tunnus V2.fi:hin. Oman tunnuksen hankkiminen onnistuu helposti sivun oikean yläkulman "Rekisteröidy" -painiketta klikkaamalla. Voittaja valitaan tänään, 30.10. klo. 23.59 mennessä julkaistuista kommenteista.

V2.fi | Matti Lintula
< Riddick palaa peliko... Näitä kappaleita soi... >

Keskustelut (41 viestiä)

Quincy

Rekisteröitynyt 13.04.2007

30.10.2008 klo 15.03

Kun viholliselta on maalivahti pois, niin aloituksesta suoraan häkkiin. B)
lainaa
Soliiz

Rekisteröitynyt 19.09.2008

30.10.2008 klo 15.07

Suoraan aloituksesta lämäsin kiekon maaliin siten, että kiekko syttys tuleen ja meni maaliin vastustajan maalivahdin kanssa ja maalin verkko syttys tuleen. Pelinä oli Wayne Gretzky 3D Hockey Nintendo 64:lla
lainaa
size

Rekisteröitynyt 27.11.2007

30.10.2008 klo 15.08

Voi niitä aikoja, kun pienenä pelasin NHL 95:sta...
Pikku hiljaa kierrellen ja kaarrellen, sitten syöttö, tähtäys ja lämäys! Ei tarvinnu kovin tykki kone olla, kun pelasin sitä.
lainaa
pErFecTONe

Rekisteröitynyt 22.06.2008

30.10.2008 klo 15.20

NHL 2003 alotuksesta Selänteellä suoraan maaliin, vastusveska oli maalissa...ei mikää ihme mut nätti ja ikimuistoinen maali.
lainaa
Mazjer

Rekisteröitynyt 30.10.2008

30.10.2008 klo 15.23

NHL 98-pelissä sai usein tehtyä maalin, kun kiersi oman maalin, teki valelaukauksen, ja sen jälkeen syötti omalle pelaajalle viereen ja laukoi one-timerilla. Vastustajan maalivahti oli rännissä vastaanottamassa "purkukiekkoa", jonka olisin valelaukauksella vetänyt :D Kyseessä oli varmaanki jonkinlainen bugi. Pidemmän päälle tämä keino kävi kylläkin kovin tylsäksi, eikä sitä enää halunnut käyttää ( paitsi ehkä äärimmäisessä hätätilanteessa ;) )
lainaa
Mazjer

Rekisteröitynyt 30.10.2008

30.10.2008 klo 15.25

Myös NHL 99- pelissä oli "bugi", joka mahdollisti maalin tekemisen keskialueelta heitetyllä roikkukiekolla. Jos roikku meni maalia kohti, ja oli sopivan korkuinen, maalivahti huitoi mailallaan tyhjää, eikä tajunnut tilanteesta mitään. Näin kiekko meni maaliin tavalla, jota ei usein tosielämässä käy.
lainaa
3r0xi0d

Rekisteröitynyt 07.08.2007

30.10.2008 klo 15.29

NHL09:ssä vedin roikkukiekon (left bumper+rs ylöspäin) ennen siniviivaa maalivahtia päin ja se imi sen putkista! Repesin! :D
lainaa
Typo

Rekisteröitynyt 17.09.2007

30.10.2008 klo 15.33

Ikimuistoisin änäri maali oli kyllä kun tätiäni vastaan pelasin NHl 94 Sega Megadrive 2:lla. Sain maalivahdilla kiekon ja ammuin laidan kautta pörsän kun tädin ohjaama maalivahti heittäytyy ohi. Hirveet räkänauruthan tuosta saatiin :D
Myös NHL 99:stä on jäänyt mieleen Selänteen maali Tsekkiä vastaan omasta päästä kun Hasekki kauhoo vaan tyhjää edesään, juuri Mazjerin selittämällä bugilla.
lainaa
TheStar

Moderaattori

Rekisteröitynyt 13.04.2007

30.10.2008 klo 15.37

Itselläni oli joskus NHL '99, en muista kuka pelaaja oli pelin kannessa, mutta se oli joku Philadelphian pelaaja. Olin tuolloin aikamoinen jääkiekkofani, ja pelasin yleensä Ottawa Senatorsilla tai New Jersey Devilsillä, yleensä Ottawa Senatorsilla, koska kaverit haukkuivat NJ Devilsin aina ihan hanuksi, kun joukkueen pelaajat olivat aivan liian hyviä.

Pelattiin kaverien kanssa NHL '99 pleikkarilla mun huoneessa monesti, ja kerran tapahtui aikamoinen onnenkantamoinen, tai siis.. taitoahan se. Pelasin Ottawa Senatorsilla, ja "ykköspelaajani" oli aina Alexei Yashin. Kaverini pelasi Washington Capitalsilla, joka oli viimevuonna pelannut todella tiukan taistelun NJ Devilsiä vastaan mestaruudesta. Tai sitä edellisenä vuotena, mutta aika kului niin nopeasti, että ei sillä väliä. NHL nyt vain sattui olemaan silloin pienten poikien elämä. Tai siis ainakin minun..

Kuitenkin, takaisin tarinaan. Pelasimme tarkoilla säännöillä ja olimme kummatkin jo todella hyviä pelaamaan, tehtiin jopa omat listat joihin kirjoitettiin paperille miten monta maalia kukakin on tehnyt aina pelin päätteeksi, sit kun ei saanu pelata niin ulkona pelattiin jääkiekkoa kavereiden kanssa, ja jokainen oli joku pelaaja, sit sielläkin tehdyt maalit lisättiin aina paperiin. Kunnon offtopiccia. Pelin ekassa erässä kumpikaan meistä ei saanut 10 minuutin aikana yhtäkään maalia ja siirryttiin toiseen erään. Uskoa tai ei, mutta minulla ainakin hiki virtasi hiukan otsalla kun piti oikeasti taistella, että maaleja ei pääse tulemaan, ja itse saisi hyviä paikkoja maalin tekemiselle.

Toinen erä alkaa, ja heti aloituksessa kaverini läimäisee kiekon kohti maalivahtia. Siis heti aloituksessa, kaikki pelaajat on vielä "alkupaikoilla" ja kiekko vain lentää suoraan maalivahtiani kohti. Lähdin luistelemaan nopeasti maalivahtia kohti, että saisin sitten nopeasti aloitettua hyökkäyksen, mutta EI, maalivahti hyppää polvilleen keskelle maalia, ja kiekko liruu jalkojen välistä maaliin.

Mitä.

Vittua.

Raivostuin aivan uskomattoman paljon kun maalivahti varmasti tahallaan päästää kiekon maaliin, ja kaveri nauraa minkä kerkeää. Kyllähän se nauratti ja raivostutti, mutta ei hyvänen aika sentään, ainoa kerta koskaan kun noin kävi, ja se rasitti niin paljon, että huh. Huh.

Nyt oli kovat paineet, kaveri voitolla ja eka erä meni jo siinä kun kaveri puolusti tarpeeksi hyvin, enkä saanut yhtäkään maalia. Toinen erä? Kaveri sai vielä toisen maalin, tällä kertaa kylläkin ihan taidolla, syöttö, laukas ja siellä lepää.

2-0 häviöllä ja kolmas erä alkamassa, haettiin kumpikin vähän vettä ja mehua. Erä alkaa ja saan kiekon, lähdin vasemmalta hyökkäämään ja menin maalin taakse, kun kaveri on tulossa oikealta vastaan, käännynkin maalin takana ja syötän ovelasti suoraan maalivahdin etualalla olevalle pelaajalle ja hakkaan neliöö minkä kerkeän, sieltä lähtee semmonen tulinen tykki, että kyllä olisi maalivahti lentänyt mukana maaliin, jos olisi sattunut saamaan kiekon kiinni, sitä nimittäin ei sattunut käymään. ;)

2-1 ja olen vielä häviöllä, pelistä on kolme minuuttia jäljellä ja kaveri pelaa yhä hyökkäävämmin hetki hetkeltä, on vaikea puolustaa ja kuitenkin yrittää saada tasoitus, tai edes voittomaali aikaiseksi. Varsinkin, kun pienen hetken päästä peliä hankin itselleni vielä rangaistuksen, ja yksi pelaaja lähetetään rangaistusaitoon. Kaveri näyttää jo vähän iloiselta helposta voitosta, mutta ei sovi luovuttaa vielä, eivät idolini NHL:ssäkään luovuttaisi, sillä aina on mahdollisuus voittaa. Kaveri on minun puolellani kaukaloa ja syöttelee kiekkoa minkä kerkeää, ja lopulta laukoo. Kiekko ei kuitenkaan lennä maalivahdille asti, vaan osuu Alexei Yashiniin, siirryn ohjastamaan Yashinia ja syöksyn vauhdilla pois omalta alueelta, edessäni on kuitenkin kaksi pakkia, joista toista ohjastaa kaverini. Kaverini ohjastama pakki hyökkää kimppuun ja saan pelaajan väistettyä, kaverini ottaa toisen pakin ohjaukseensa ja pysyttelee edessäni. Lähden vasemmalle kaartamaan ja hidastamaan, vihollisen muut pelaajat saavat minua jo kiinni, menen kuitenkin hetken vielä eteenpäin ja ajattelen, että jos saan vietyä kiekon edes maalivahdille, niin voin kokeilla uudestaan maalin tekemistä, jos saan kiekon hänen pelaajiltaan pois pian.

Yashin luistelee reunaa pitkin ja puolustaja lähestyy, kaveri yrittää taklata voimalla, mutta menee pari milliä ohi ja pakki törmääkin pleksiin, nyt Yashin luisteleekin salamannopeasti keskelle vihollisten aluetta, pysähtyy maalivahdin eteen yllättävästi pienen matkan päähän maalivahdista, ja laukoo! Kiekko lentää vasempaa nurkkaa päin kun maalivahti on oikealla! Maalivahti heittäytyy toista nurkkaa kohti, mutta ei voi mitään, YASHIN TEKEE MAALIN! \o/

Voi sitä riemua kun sain maalin tehtyä, lempipelaajallani vieläpä. Peliä oli yhä 10-30 sekunttia jäljellä, joka olisi pitänyt pelata alivoimalla. Peli kuitenkin saadaan tasoitettua, ja peli loppuu tasapeliin. Kaveri on vähän kummastunut siitä, että maalivahti imas ton maalin, mutta mä olin todella iloinen. Peli meni vielä jatkoajalle ja kaveri voitti, mutta se ei haitannut laisinkaan. Pelattiin "playoffeja" ja olin voittanut kaksi edellistä peliä.

Tuo viimeinen tekemäni maali oli kuitenkin niin hyvä, että en ollut pahoillani häviöstä. Olin silti yhä iloinen siitä, että sain tuon yhden maalin tehtyä. En tiedä mitä siinä kävi, hyvä mieli vain tuli ja paistoin varmasti koko loppupäivän kuin aurinko.
lainaa
Miika_-

Rekisteröitynyt 30.10.2008

30.10.2008 klo 15.39

Muistan vieläkin kun kaverin kanssa pelattii PSX:llä nhl:llää, Japani vs Länsiporukka.. Vaikeimalla ja 0-0 näytti vika erässä kunnes onnistui viime minuuteilla kypärän kautta kimmottaa maaliin.. Se olis sitä parasta tosa NHL:ssä :) 1-0 voitto tuli ja hyvä mieli.
Harmi vaa ku ei muista pelin vuosilukua, on siittä nii kaua aikaa..
lainaa
Lauvi

30.10.2008 klo 15.41

noo kaikissa ea:n lätkissä aina vuoteen 2000 ja tais olla sen jälkeenkin sai maalin ku lämäs nolla kulmasta. snessillä tää kikka toimi ku hyökättiin alaspäin. ylös hyökätessä piti lämää saman tien ku oli hyökkäys alueella. sillon toimi kun tuli ihan vasenta laitaa. vuoden 93 nhlpa pelissä (jossa ei muuten ollu oikeet joukkueet vaan pelaajat pelkästää. legenda.) maalin sai ain kun teki vanhanaikasen mutta jatko viel maalinkulmalta matkaa. maalivahti jäi jotenkin jumiin ja häkki oli täisnin tyhjänä. noo 09 ja 08 maaleja tulee 10 perpeli kun vaan jaksaa tehä onetimereit. onneks ei toimi niin hyvin livessä. tossa ois muutama.. :P
lainaa
jarski79

Rekisteröitynyt 30.10.2008

30.10.2008 klo 15.41

noita maalejahan on niin pirusti mutta nyt lähi ajoilta syö eniten maali jolla hävisin,olin saanut 3 maalin johdon tasoitettua,kaamean myllyn kaverin päätyyn ja sepä päätti purkaa,valitettavasti mun maalia kohti,toskala peruuttaa ja...maali,eipä tehny tossu mitään.(tuli ihan pitkämäen kämmit mieleen)tämäpä sattui vielä ps3 nhl 08 ja minä kun jo luulin ettei enää näitä :)
lainaa
Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

30.10.2008 klo 15.43

Mazjer kirjoitti:
Myös NHL 99- pelissä oli "bugi", joka mahdollisti maalin tekemisen keskialueelta heitetyllä roikkukiekolla. Jos roikku meni maalia kohti, ja oli sopivan korkuinen, maalivahti huitoi mailallaan tyhjää, eikä tajunnut tilanteesta mitään. Näin kiekko meni maaliin tavalla, jota ei usein tosielämässä käy.

NHL 2000:ssa mokke taas imaisi vastaavat kudit längistä sisään. Omalla maalivahdilla tuli tehtyä melkoinen kasa maaleja epämääräisillä roikkukiekoilla, jotka liruivat vastustamattomasti verkkoon noin joka toinen kerta.
lainaa
Aaponator

Rekisteröitynyt 01.11.2007

30.10.2008 klo 15.54

NHL 99 peliä pelasin joskus pienenä usein.

Parhaita maalikikkoja:
3. One-timer maalinedestä
2. Roikku puolesta kentästä - maalivahti menee maihin, ja kiekko maalissa
1. Tee oma pelaaja. Maalivahti, mahdollisimman huono syöttötaito, syötä suoraan eteenpäin ko. maalivahdilla. --> kiekko pomppii läpi kentän, aina maaliin asti
lainaa
H1PH0P-

Rekisteröitynyt 07.06.2008

30.10.2008 klo 15.56

Jos bugista sai kerran kirjoittaa niin kai meikäkin osallistuu....

Joskus NHL 2003 aikaan pelasin veljen kanssa kerran Suomi-Kanada ottelun. Sitten kolmannen erän (oli muistaakseni 10min. erä) lopussa (ehkä ½ minuuttia jäljellä) olin niukasti häviöllä 2-4 ja sitten jotain uskomatonta.. MAALI! :P Olin jotenkin kai innoissani, mutta muistin että olin silti vielä häviöllä. Maali ei ollu mitenkään ihmeellinen,mutta kun tuli aloitus huomasin että peliin oli tullut joku bugi,sillä tilanne olikin 4-4.. Heh,siinä ei sitten auttanut kun hymyillä ja ihmetellä.
lainaa
Warkkis

Rekisteröitynyt 25.10.2007

30.10.2008 klo 16.07

HIrmu lämäri oikeeseen ylämummoon. Jos ei ekalla kerralla mene niin viimeistään 20 yrityksen jälkeen. Ja nimen omaan kahdessa uusimmassa NHL:ssä. NHL 2000:ssa meni rankkarikisassa helpoimmalla vaikeustasolla kun vain syötti keskiympyrästä maalia kohti.
lainaa
juku_

Rekisteröitynyt 30.10.2008

30.10.2008 klo 16.11

Sega MegaDrive ja NHL '93

Joukkueeksi valitsin New York Rangerssin ja ykkösketjuun Mark Messier ja Mike Gartner. Aloitusvoitto Messierillä suoraan Gartnerille, vasenta laitaa siniviivalle ja lämäri. Joka kerta maaliin. Muistaakseni 132 kertaa onnistui yhden pelin aikana parhaimmillaan.
lainaa
Ex_Digital

Rekisteröitynyt 25.07.2007

30.10.2008 klo 16.12

ei oo peliä :_( miks ei kävis vaikka pes tai yleisesti futispelit ni voisin uploadata videoita :-( onneks haku on keksitty
http://www.youtube.com/watch?v=ghVbQM1domo

ja NHL08 http://www.youtube.com/watch?v=eMwN3Ctck4o&feature=relate
Kiekko menee SUORAAN MAALIVAHIN LÄPI 1111!!!!!
kommentteja The weirdest glitch I ever had with an NHL game was NHLPA 93 for SNES. My goalie just turned into a regular player all of a sudden and skated off out of the crease. It was really weird to watch in instant replay.
lainaa
Wlock

Rekisteröitynyt 24.10.2008

30.10.2008 klo 16.24

nhl 07 :ssa lauoin siniviivalta rannarin, osu maalivahdin maskiin ja liuku selkää pitkin hitaasti maalii.
lainaa
Herra-X

Rekisteröitynyt 23.10.2008

30.10.2008 klo 16.33

Joskus lapsena tuli pelattua jotain vanhaa jääkiekkopeliä. En koskaan saanut maalia, kun en peliä varmaan edes kunnolla osannut silloin pelata. Lopulta onnistuin tekemään ensimmäisen maalini. Taklasin kaikkia eteen tulevia ja lopulta vielä maalivahdinkin. Jostain syystä peli ei antanut rangaistusta. Ja MAAAAAAAAAAAAAAAAAALI!!!
lainaa
ctrl-k

30.10.2008 klo 16.44

Wlock kirjoitti:
nhl 07 :ssa lauoin siniviivalta rannarin, osu maalivahdin maskiin ja liuku selkää pitkin hitaasti maalii.


Noin joka kolmas maali 07:ssa on tuontyylinen. Menee maku.
lainaa
Smuliii

Rekisteröitynyt 15.10.2008

30.10.2008 klo 16.44

Olisikohan ollut '06 tai '07 niin omassa päässä perstaklauksella kiekonriisto ja siitä erittäin nopea veto vastustajan maalivahdin ohi maaliin. Täytyihän tuo tilanne ottaa kännykkään talteen kun sen verran outo tapahtuma oli ja edelleen muuten video löytyy.
lainaa
Rahkola

Rekisteröitynyt 03.03.2008

30.10.2008 klo 17.04

Legendaarisin kikka löytyy NHL97:n Snes versiosta:
Luistelee vastustajan maalivahtia päin samalla rämpyttäen taklausnappulaa. Oma pelaaja ja vastustajan maalivahti kaatuvat :D Samalla kun jätkät keräilevät maassa, kiekko liruu maaliin ja tuomari viheltää jäähyn väkivaltaisuudesta. Näin ne useimmat ottelut sitten menivätkin kolmella pelaajalla viittä vastaan. Temppu aiheutti tietysti vähän kränää isoveljen kanssa pelatessa :D toinen ohjain taitaa olla vieläkin rikki paiskomisen jäljiltä :(
lainaa
Mirzi

Rekisteröitynyt 11.07.2007

30.10.2008 klo 17.19

Muistan vielä ne ajat, kun jotain vanhaa änäriä (olisiko 98 tai joku vastaava ollut) pelasin Pittsburgh Penguinsilla ja sain vaivalla vastustajan tiukan hyökkäyksen estettyä ja kiekon joukkueeni maalivahdille. Siinä sitten koitin syöttää omalle puolustajalleni, mutta maalivahti syötti ihan miten sattuu.

Siinä sitten kerkesin jo manamaan maalivahdin syvimpään helvettiin, kun oletin kiekon menevän vastustajalle. Mutta kas kummaa, kiekko lipuu jokaisen vastustajan pelaajan ohi, sillä heillä oli juuri vaihto käynnissä. Naureskelin siinä, että kyllä tuo maalivahti sentään paikalla on. Kiekko lipuu ja lipuu kohti maalia, kunnes vastustajan maalivahti tekee jonkin ihmeellisen torjumisliikkeen ja kiekko lipuu haarojen välistä maaliin.

Tuli siinä velipoikaa, joka sekin oli sarjan kova kuluttaja, huudeltua paikalle katsomaan mitä tapahtui. Jospa sitä pääsee tarkistamaan, onko tämäkin bugi/tekoälyvirhe korjattu uusimmassa versiossa. :P



Onhan noita muitakin uskomattomia eläytymisiä nuorella lätkäpelaajan alulla kun oli näppäimistö/joypad-kapula sylissä ja läpiajossa hirveät huudot "MESSIER! MESSIER! GRETZKY! MAAAAALI!". Kaipa se siihen aikaan tuntui auttavan maalinteossa ja ns. "maalitemppu" sinänsä. Vanhemmat ihmettelivät hieman, että mikä pistää noin pienen miehen huutamaan noin kovaa ja piti siinä hieman selitellä. :P
lainaa
Tampreik

30.10.2008 klo 17.19

Tämä ei nyt niinkään ole maalikikka, mutta muistan kun pelasin NHL 99 kautta ja pelaajani loukkaantui yli 50 kuukaudeksi...
lainaa
Vallu

Rekisteröitynyt 30.10.2008

30.10.2008 klo 17.20

NHL 05 ps2

Lämäys oikeaan yläkulmaan ja kun maalivahti torjuu hanskalla kiekko menee hanskasta läpi ja kaartaa vasempaan yläkulmaan
tai

Vastustajan maalivahti erehtyy syöttämään minulle josta lämään suoraan maalin ja kiekko menee maalivahdista läpi (kyllä se on mahdollista)!
lainaa
juhohei

Rekisteröitynyt 30.10.2008

30.10.2008 klo 17.36

Tätä varten päätin vihdoista viimein ottaa itseäni niskasta kiinni ja rekisteröityä V2:n jäseneksi, onhan V2:sta tullut luettua päivittäin jo vaikka kuinka pitkään.

Itseäni harmittaa seuraavassa tarinassa se, että se oli vielä muutama kuukausi sitten tallessa pelikoneeni muistissa, mutta tilanpuutteen vuoksi jouduin sen lopulta poistamaan.

Eli pelinä NHL 07, koneena Xbox 360. Peli on toiminut aina moitteitta, pieniä bugeja lukuunottamatta. Noh, tällä kertaa peli oli tilanteessa 0-0 (Suomi - USA), kolmas erä alkamassa. Tuomari lyö kiekon jäihin, kamera siirtyy ehkä noin 0,1 sekunnissa vastustajan maalin päälle, kiekko on maalissa. Hetken ihmeteltyäni totean kyseessä olevan jonkin sortin bugi, sattuuhan näitä, ei Suomi ennenkään ole kieltäytynyt esimerkiksi verkon läpi tehdyistä maaleista ;). Noh, kiekko tuodaan keskelle, ja mitä ihmettä, tilanne 999 - 0. Bugi oli näemmä tehnyt muutakin hallaa kuin tuon haamumaalin. Pelailin erän loppuun, tein muutaman maalinkin, mutta peli päättyi 999 - 0.

lainaa
Joni92

Rekisteröitynyt 13.04.2007

30.10.2008 klo 18.01

NHL 2001:n PS1-versiota tuli aina kaverin kanssa jyskytettyä oikein urakalla silloin vuosia sitten ja yksi maali tuli aina joskus ja oli kyllä ihmeellinen. Keskialoitus ja joskus kun sen voitti, lähti kiekko suoraan taaksepäin kohti omaa maalia. Se meni aivan keskeltä ja jostain syystä maalivahti ei näitä vaan kiinni saanut, vaan kiekko lipui ja lipui aina verkkoon asti.:D
Eli lyhyesti: kiekko lähtee aloituksesta suoraan taaksepäin ja menee niin ikään tasan maalin keskelle maalivahdin längistä.:)
lainaa
Koomikko

Rekisteröitynyt 26.12.2007

30.10.2008 klo 18.09

Tota noin niin nääs, ekaks otetaa kiekko omalle jäbälle:

1. Kierretään maali, että näyttäisi - että yritetään vanhanaikaista. Maalivahti tulee reunaan.

2. Syöttö siniviivan tuntumaan kaverile hieman toiseen reunaan missä maalivahti kyttää (NPC-pelaajat ei aina tajua olla siellä)

3. Lauotaan nopea rannelaukaus tai häijy lämäri toiseen ylikulmaan - siis juuri siihen toiseen missä maalivahti oli kyttäämässä.

Tämä taktiikka johtaa siihen, että maalivahti tekee spagaatin toiselle reunalle, ja ei pysty ottamaan ylikulmaa menevää kiekkoa mitenkään kiinni. Aina olen saanut maalin tällä.

Toimii NHL 09 - Ei NHL08. Uusia kikkoja voisin opetella jos voisin sitä muuallakin pelata kuin tyttöystävän pikkuvelii vastaa :(
lainaa
Pego

Rekisteröitynyt 12.09.2007

30.10.2008 klo 18.09

Taisi olla NHL 95 PC:llä. 0-kulmasta vaa rannari ja veskan selän kautta aina maaliin. Ei vaan viitsiny käyttää tota ku vie vähä peli-innon.
lainaa
kaktuz

Rekisteröitynyt 27.05.2007

30.10.2008 klo 18.33

vanhoissa änäreissä aloituksesta maali
lainaa
xbotithaisee

Rekisteröitynyt 24.07.2008

30.10.2008 klo 20.29

Oma maali, vastustajan päädystä, NHL05 ps2, ja kyllä, mokke oli paikalla.
lainaa
H3AD

Rekisteröitynyt 30.10.2008

30.10.2008 klo 21.20

Vuonna nakki ja kivi, pelattiin isoveljen kanssa änäriä vuodelta 2000. Isovelihän oli tietysti parempi (niinkuin aina ovat, ja väittävät) pelaamaan kyseistä peliä.

Noh ollessani pari(kymmentä) maalia häviöllä rakas veljeni kehuskeli kuinka rökittää minut ilman että saan yhtäkään maalia.

Hetken päästä olikin isoveljen ilme verraton, kun pistin oman pään punaviivalta roikulla sievästi häkkiin (veljen maalivahdin kämmätessä täydellisesti). Ohjain lensi ja peli sammui isoveljen toimesta. :D Että sellainen tarina ;D.

Veljet
lainaa
Intrasigent

Rekisteröitynyt 15.07.2008

30.10.2008 klo 22.10

NHL 2003:ssa onnistuin tekemään yhden aika legendaarisen maalitempun. Oli pelin viimeiset hetket ja lauoin epätoivoisen laukauksen omasta päädystä. Ei osunut edes maaliin, vaan meni laitaan. Maalivahti lähti tekoälyn sanalemana hakemaan sitä sieltä ja kiekolla oli viellä vähän vauhtia. Se osu maalivahdin jalkaan ja lähti suoraan kohti maalia. Maalivahti jäi vaan paikalleen näköttää, kun kiekko valui hiljakseltaan maaliin. Siinä tuli tekoälyltä semmonen EPIC FAIL, ettei varmaan koskaan tuu unohtuun. =)
lainaa
SAInt_OG

Rekisteröitynyt 30.10.2008

30.10.2008 klo 22.13

jaah, voiko tätä sanoa sit MINUN parhaaksi maalitempuksi, vaikka itsehän minä tämän maalin/maalit kyllä tein..eli kyseessä on tämä tuorein NHL09 ja ihan xbox live pelistä.

Peli oli hyvin hallussa ja komiat oli pyöritykset, mut kuten aina, mulla maalinteko tökkii..noh vastustaja tulee minun päätyyn ja nakkaa kiekon ränniin, minä tietenkin sinne maalin taakse hakemaan pakilla kiekkoa, kiekko haltuun ja punalamppu syttyy, WTF?! ..hidastuksessa näkyy että se kiekko menee maalintakana verkon läpi (varmaan siitä Koistisen MM-kisoissa laukomasta reiästä, tai ainaki samaa verkkoa oli!), peli vastustajalle 0-1.

Peli jatkuu, tasoitan tilanteen, johdanki jossain vaiheessa, kaveri pääsee tasoihin pelin lopussa, ja eiku jatkoajalle ja sitä myöten rankkuihin, maalinteko ei onnistunu kummallakaan rankuissa, oliko lienee jo 10. pari meneillään kun sit sain tehtyä maalin niin ketut, ei selostajat reagoinu mitenkään / punalamppu syttyny (eikä ollu maaliviivan takaa yms. pelillinen sääntö) eli ei TIETENKÄÄN maalia ja vastustaja teki sit seuraavalla jampalla längistä maalin ja multa meinas lähtä JÄLLEEN KERRAN tukka päästä!""!

eli oikeestaan kaksi "parasta maalitemppuani" ..joten haista änäri kuule.. heheh, no it's only a game :)
lainaa
JanZa

Rekisteröitynyt 30.10.2008

30.10.2008 klo 22.38

Muistan aina sen, kun kaveri vetas 07 Kovalevilla oman maalin :D Suoraan oman molarin naaman edestä :D Se oli juuri heittäytymässä kovalevilla kunnes mä vahingossa syötin sille sen kiekon ja kappas! Kiekko tuli Kovalevin lapaan ja se kääntyi kohti omaa maalia salamnopeasti ja pam! Kiekko oli häkissä :D Sillä oli samassa napissa laukasu ja heittäytyminen :D Kaveria pikkasen ketutti:D Suoraan virhe syötöstä Kovalevin lapaan ja pam se pisti oman maalin :D Kyllähän se maistui! nam nam... Vieläkin pitää poltella sikareita sen kunniaks :D Munkki maalien äiti ellen sanoisi :D
lainaa
Jeps

31.10.2008 klo 08.40

Samoilla linjoilla mennään kun SAInt_OG..

Juurikin tässä uusimmassa änärissä mutta kiekko meni onneks vastustajan maaliin.

Oli tilanne vastustajan päässä ja kaveri meni kärkkyyn maalin taakse syöttöä, syötin maalin edestä maalin taakse ja olin valmiina menossa toiselle tolpalle kun yhtäkkiä punavalo syttyy ja peli on 1-0.. Sieltä se maalin takaa, maalin "alta" meni :P Ainut bugi mikä tullut vastaan tässä uudessa änärissä, uusia odotellessa.

-Jeps
lainaa
SAInt_OG

Rekisteröitynyt 30.10.2008

31.10.2008 klo 22.16

09:ssä on toinenkin bugimaali, "vippaus päätyyn" komennolla siniviivalta oikeasta kohtaa niin menee roikulla maalivahdin ja yläriman välistä, en muuten tietäisi, mut yksi live pelaaja teki em. maalin 3 kertaa peräkkäin ja sillon oli pakko ottaa keskeytysprosentinkin nousun uhalla lopetus :)

loppu usko Kiprusoffiin..ylipalkattu mies, heheh
lainaa
timo

02.01.2009 klo 22.31

NHL -95 pelasin ykkösluokalla iltiksessä edmonttonilla segalla, jota kaikki haukkuivat paskaksi. Tein ikimuistoisen maalin syöttämällä maalivadilla suoraan kentän läpi vastustajan maalivahdin längeistä!!! :D Kyllä meinaan nauratti.
lainaa
pantuliini

13.07.2009 klo 21.27

nhl 09
toni koivunen kikkaa ja tulee koko kentän läpi ja tekee"jantuset" ja kiekko on maalissa
nhl 2k8
gonchar tulee koko kentän läpi ja tekee "crosbyt"
lainaa
sirpaska1

20.07.2009 klo 22.38

Helposti maaleja jos olet häviöllä mene vastustajan puolelle, ota veska pois odota niin kaun että joku tulittaa tyhjään maaliin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova