Tuorein sisältö

Dead Space 2 jo työn alla

30.10.2008 klo 17.00 | Luettu: 19620 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ensimmäinen osa on vasta V2.fi-toimituksen tiukassa syynissä, mutta Slashgamer kertoo, että Dead Space 2:a tehdään jo.

Myös elokuva on tekijöiden unelmissa ja mielikuva siitä, kuinka kyseinen leffa sitoisi juonta ykkös- ja kakkososien välillä. Neuvottelut elokuvastudioiden kanssa ovat olleet jo kauan käynnissä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< WoW-kiista johti puu... Mamma mia gimme Wate... >

Keskustelut (8 viestiä)

zergbur

Rekisteröitynyt 07.08.2007

30.10.2008 klo 17.13

JES Olen itse menossa 6 chapterissa ja on kyllä mainio peli!\o/
lainaa
i30

30.10.2008 klo 19.09

Jes lisää vain, jos jatko-osa on samaa rautaa kun tämä eka!
lainaa
Nike

30.10.2008 klo 19.27

Kuulostaa todella hyvältä :) Harmi vain, että tuosta tulee todella vaikeaa tehdä hyvä jatko-osa kun ykkösessä on jo kaikkien kauhupelien parhaat palat niin kuinka keksiä kakkoseen vieläkin lisää?
lainaa
Isaac_Clarke

30.10.2008 klo 20.57

Oma mielipiteeni pelistä on, että graffat olivat hyviä, mutta juoni on niin geneeristä huttua, että huhuhuh! Lisäksi aina ärsytti se, kuinka kun sinulle annetaan yksinkertaiselta kuulostava tehtävä vaikka lähetä lähetin matkaan, niin sitten siinä käykin niin että ensin täytyy palauttaa painovoima, tuhota jotkin gravitaatiosäteet, asentaa lähetin meteorille, mennä alas hankkimaan joku avain, sitten ylös tuhoamaan manuaalisesti meteoreita... ja sitten viidenkymmenen alitehtävän jälkeen saat jotain valmiiksi ja mielenkiinto on jo loppunut aikoja sitten.
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

31.10.2008 klo 09.28

Itsekin yllätyin miten hyvä peli on. Tulee ihan vanhan kunnon System Shock 2:n ajat mieleen. Ja eikös pelintekijät sanoneetkin, että Bioshock oli innoituksen lähteenä peliä tehdessä?

Peli ei omasta mielestäni ole kovinkaan pelottava, mutta pelissä on silti hyvällä tavalla tiivis ja painostava tunnelma. Pelissä on myös upea scifi miljöö.

Taistellessa raajojen katkominen on yllättävän kivaa kertatoisensa jälkeen. Mättökin on mielestäni jaksotettu hyvin. Välillä kävellään aavemaisessa hiljaisuudessa kunnes taas möröt hyökkäävät kimppuun ja pulssi alkaa hakkaamaan kovemmin. Siltikään pelintekijät eivät sorru epäreiluuksiin pelaajaa kohtaan ja jatkuvasti laita mörköä hyökkäämään seläntakaa tai jotenkin muuten niin ettei pelaaja ehdi reagoida. Pelaajalla on aina aikaa paukauttaa örvelöä ensin. Tasitelu on muutenkin mielestäni hidastempoisempaa kuin räiskintä peleissä yleensä. Mikä on tottakai hyvä.

HUD on myös upea. Parasta mitä peleissä on tähän asti nähty. Kaikki on upeasti upotettu itse peliin eikä perinteistä HUD:a ole lainkaan. Kartta olisi myös käytännöllinen, mutta valitettavasti sitä ei periaatteessa tarvitse koskaan edes vilkaista koska yhden napin painalluksella lattiaan ilmestyy pariksi sekunniksi pieni sininen vana joka näyttää aina mihin pelaajan täytyy mennä. Joten on sääli ettei pelaajaa kannusteta tutkimaan alusta millään tavalla. Ainoastaan Hardilla pelaajan on koluttava paikat hieman tarkemmin koska varusteiden ja ammusten vähyys tulee muuten todelliseksi ongelmaksi.

Pari nurinaa tulee PC puolella hieman surkeasta Aim Moden hiiren herkkyydestä. Ei sillä, että se Look Modesta hidastuminen Aim Modeen niinkään häiritsee, mutta peli ei rekisteröi hiiren liikkeitä samalla tavalla Aim Modessa kuin mitä Look Modessa. Eli jos liikutat hiirtä erittäin hitaasti Aim Modessa "tähtäin" ei liiku mihinkään. Joudut tekemään nopeampi liikkeitä jos haluat tähtäimen liikahtavan. Kontrollit ovat muutenkin hieman enemmän harjoitusta vaativat, mutta lukuunottamatta Aim Moden ongelmia, eivät kontrollit surkeat PC puolellakaan ole. Ja Aim Moden ongelmat pystyy pääosin kiertämään laittamalla hiiren herkkyyden täysille. Tosin tämä vaikuttaa myös Look Moden herkkyyteen joka saattaa mennä joillekkin liian herkäksi.

Kaikenkaikkiaan siis loisto peli. PC puolta hieman tosin varjostaa hankalat kontrollit sekä todella ikävä DRM (onneksi DRM "ongelmaan" on kuitenkin jo olemassa "paikkauksia" :)), joten jos vain voit valita niin suosittelen tätä kyllä ennemmin ostamaan konsolille (tosin pädin voi myös PC:llekin hankkia). Mutta peli on silti loistava myös PC:llä eikä mene metsään vakka sen sillekin hankkisit.

UUTISESTA: Katsotaan mitä kakkosesta tulee. Kova työ tekijöillä on kyllä päästä samalle tasolle ykkösen kanssa.
lainaa
DEAD_SPACE_FANI

27.07.2009 klo 16.10

HITTO! Ku näin et "Dead space 2 työn alla" Ni MÄ TIPUIN TUOLILTA!!! EN JAKSA OOTTAA VUOTEEN 2010! OON VETÄNY YKKÖSEN LÄPI 20 KERTAA! MÄ SEKOON PIA!
lainaa
EAhaterrrr

17.08.2009 klo 12.44

Kun EA ei nyt pilaisi tätäkin peliä kuten se pilasi mm. NFS:sän, HP:n, Godfatherin ja monet muut vastaavat.
lainaa
MasterHiveMind

22.11.2009 klo 22.17

Ei hitto DEAD SPACE 2!!!!!!!! Hitsi en jaksa oottaa...jos kakkonen on samallainen ku ykkönen nii ostan varmast..paitsi vähän pituutta vois olla ja enemmän aseita ;D

lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova