Tuorein sisältö

Ampukaa elefantit ja tuhotkaa kaupungit, mutta pelastakaa presidentti

16.01.2009 klo 19.02 | Luettu: 6866 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Activision-Blizzard on tuomassa maaliskuussa kauppoihin kolme uutta peliä, jotka eivät juuri enempää voisi toisistaan teeman puolesta erota. Cabela's Dangerous Adventures lykkää pelaajan käteen ison kaliberin kiväärin ja kiikaritähtäimeen leijonia, elefantteja ynnä muita maailman vaarallisimmiksi hehkutettuja eläimiä. Suuri metsästäjä saa lisäjännitystä muuten turhan tasavertaiseen faunan kanssa kamppailuun lumivyöryistä, lento-onnettomuuksista ja piraijoiden täyttämistä vesilammikoista. Eläinmaailman terroristeja päästään sihtailemaan PS2:lla, PS3:lla, Xbox 360:llä ja Wiillä.

Monster Jam Urban Assault antaa savanneilla paahtumiseen kyllästyneille ihmisille aseiksi televisiosta tutut monsteriautot, joilla voidaan rymistellä säälittä ympäri kaupungin katuja. PS2:lle, PSP:lle, Wiille ja DS:lle ilmestyvässä maasturisirkuksessa on 26 rataa, 27 autoa, 22 stadiontapahtumaa ja 12 taitokilpailua. Kavereita vastaan kotikonsoliversiossa on lisäksi neljän pelaajan jaetun ruudun moninpeli.

Kun eläimistä ja asvalttiviidakon haasteista on päästy yli, on aika pelastaa presidentti. Secret Servicessä eletään toivottavasti toisenlaista ensi maanantaita kun Yhdysvaltain uusi presidentti astuu virkaansa. PC:llä, PS2:lla ja Xbox 360:llä homma ei suju aivan rauhanomaisesti, sillä salaliittolaiset aikovat täräyttää leijonien ja norsujen sijaan suurvallan päättävät elimet pois päiviltä. Salaisen palvelun erikoismiehenä pelaajan tehtävänä on tietenkin tämän moraalittoman teon estäminen keinolla millä hyvänsä.

Maaliskuussa päästään myös rauhanoaisemman ammuskelun makuun, sillä Activision-Blizzardilta on tulossa kauppoihin myös Championship Paintball 2009, jossa ihmisiä päästään täräyttämään melko vaarattomia maalikuulia ampuvilla aseilla PS2:n, PS3:n, Xbox 360:n ja Wiin ruuduilla.

V2.fi | Matti Lintula
< Activision-Blizzardi... Pelisoundeja ja kita... >

Keskustelut (7 viestiä)

Jovalt

16.01.2009 klo 19.40

Norsun ampuminen kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta suoraan sanoen en odota tuolta peliltä paljoa.
lainaa
upeaa

16.01.2009 klo 19.44

olisipa kiva päästä losauttamaan norsua olalta laukaistavalla ohjuksella.

lainaa
Gonaho

Rekisteröitynyt 23.08.2007

16.01.2009 klo 20.09

Metsästyspelissä pitäisi myös päästä ampumaan hippivegaaneja niin avot.
lainaa
ctrl-k

Moderaattori

Rekisteröitynyt 03.04.2007

17.01.2009 klo 11.25

Ei musta kyllä olisi ampumaan luontokappaleita. Naiset ja lapset vielä menevät, mutta kyllä videopelit ovat nyt menneet askeleen liian pitkälle.
lainaa
tiddiidi

17.01.2009 klo 13.09

Secret Servicen idea niin uudenlaine ja erikoinen, että sen ostoaki vois harkita.
lainaa
Sontaa

18.01.2009 klo 17.28

Mitä olen Cabela's, millon minkäkin riistan -metsästys pelejä kokeillut, eivät ne hardcore pelajaa innosta. Grafiikka on 5 vuoden takaa. Eli siis muinaista. Nykystandardeilla aika aneemista.
Nykyisin tekniikka mahdollistaisi messevän metsästyspelin tekemisen. missä oikeasti pitäisi käyttää maastoa hyväksi, ottaa tuulen suunta huomioon, ja varoa rymistelemästä saalista karkuun. Grafiikka olisi silmäkarkkia. Ei sitä kulmikasta kokolattiamattoa. Mutta EI.
Poikkeuksetta metsästyspelit on tehty surkealla grafiikalla, eläimet on mallinnettu vähän sinne päin.. Pelaaja voi kantaa mukanaan 100 kg varusteita, kasattavaa metsästystornia myöten ilman että edes hengästyy. Veteen ei voi mennä. pakkanen, tuuli tai sade ei millään tavalla vaikuta supermetsästään, nälkä ei yllätä koskaan. Mutta jos keskellä ei mitään sattuu vahingossa laukaisemaan aseensa kello 17.01, metsänvartija teleporttautuu viereen ja antaa sakot. HAH. Eläinten tekoäly on surkea, läyttöliittymä pitää pelaajaa tyhmänä (ruudulla on nuoli joka näyttää missä suunnassa saalis on..) kaiken kaikkiaan metsästyspelit on nopeasti, halvalla tehtyjä onnettomia purkkaviritelmiä. Ehkä joku sohvaperuna "suuri valkoinen metsästäjä" niistä innostuu...
lainaa
sghrvbfdhvnbd

30.11.2010 klo 16.21

Jovalt kirjoitti:
Norsun ampuminen kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta suoraan sanoen en odota tuolta peliltä paljoa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova