Tuorein sisältö

Microsoftilta vaaditaan 70 miljoonan euron korvauksia Halo-kiistassa

11.03.2009 klo 09.59 | Luettu: 3792 kertaa | Teksti: Matti Lintula


New yorkilainen Paltak Holdings on haastanut Microsoftin oikeuteen Halo-peleissä käytetyn verkkotekniikan vuoksi. Paltak Holdingsin mukaan Microsoft on rikkonut kahta alun perin Mpath Interactiven kehittämää patenttia ja tästä hyvästä Halon julkaisseelta yritykseltä vaaditaan reilun 70 miljoonan euron korvauksia patenttien omistajille.

Microsoftin lakimiehen David Pritikinin mukaan patentit koskevat lähinnä perinteisen modeemitekniikan käyttöä verkkopeleissä, eikä Halo käytä vastaavaa tekniikkaa moninpelissään. Kanteen nostajan lakimiehen Max Tribblen mukaan Microsoft on kuitenkin käynyt keskusteluja Mpath Interactiven kanssa kyseisestä tekniikasta vaikka siirtyikin lopulta käyttämään toisen yrityksen palveluita verkkopelin kehityksessä.

Pritkinin mukaan 70 miljoonan euron korvausvaade on ylimitoitettu, sillä Paltak Holdings osti patentit Mpath Interactivelta vain reilulla 150 000:lla eurolla.

V2.fi | Matti Lintula
< Näin American Idol s... Uusi GTA-lisäosa tul... >

Keskustelut (4 viestiä)

AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

11.03.2009 klo 10.37

Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli! Patentti trolli!

Edes Microsoft nyt ei ole niin hölmö firma, että käyttävät toisten patentteja etenkin kun tallissa on kuitenkin rahaa ja ihan koodaustaitoista porukkaa.
lainaa
HelG

Rekisteröitynyt 10.01.2009

11.03.2009 klo 10.45

Mistä näitä sikiää? Ai niin, amerikasta...
lainaa
dixeijaksakirjautua

11.03.2009 klo 10.57

Mikkisofta triplaisi varallisuutensa, jos se haastaisi oikeuteen kaikki sen oikeuteen haastaneet rahastusyhtiöt.
Osakkaatkin arvostaisivat.
lainaa
i30

11.03.2009 klo 18.31

Ei muutakuin Nintendo, Sony ja Microsoft haastamaan oikeuteen näitä paska firmoja :D Saadaan nämä maan pienet saatanat täältäkin pois :(

Ja nämä mistä näitä 3 pelijättiä on nykyään haastettu oikeuteen, on ihan naurettavia :D
Esim. Microsoftin käyttisten mukana tulevista ohjelmista, HAHAH :D Tuotteen kehittäjä ei saa tunkea tuotteeseensa omia tuotteitaan jotka kuuluvat tuotteeseen :D:D:D:D:D:D:DDDDDDDD

Tosiaankin
HelG kirjoitti:
Mistä näitä sikiää? Ai niin, amerikasta...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova