Tuorein sisältö

Totuus Halosta - tiimityö ratkaisee

17.04.2009 klo 17.01 | Luettu: 6258 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Kylmä totuus on, ettei verkossa pelattavie sotapelien joukkueotteluita yhden miehen voimin voiteta, mutta perjantaikevennyksenä paljastamme nyt hyvin tutun pelitilanteen raadollisuuden kaikessa kauheudessaan. Scott Patchin ohjaaman videon sisältö keskittyy Halon tiimipelin kiemuroihin, mutta tilanne on tuttu muidenkin moninpelien suurkuluttajille.


V2.fi | Matti Lintula
< Atlus osti oikeudet ... Braidin PC-versiosta... >

Keskustelut (7 viestiä)

Maasturikokki

17.04.2009 klo 17.21

"Ur mom"
lainaa
Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

17.04.2009 klo 17.57

Missä on heliumit?
lainaa
peksii

Rekisteröitynyt 01.03.2009

17.04.2009 klo 20.25

Maasturikokki kirjoitti:
"Ur mom"

:D
lainaa
Lazzi

Rekisteröitynyt 07.05.2008

17.04.2009 klo 21.41

tätähän se on, varsinkin tiimipohjasissa räiskinnöissä =P
lainaa
AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

18.04.2009 klo 00.56

Hahah, pelatkaa pojat Quakea niin ei ole noita ongelmia. :D

Helium-äänet vaan puuttuivat välistä, muuten ihan täydellinen selostus siitä kaaoksesta ja yhteistyön puutteesta joka noita pelejä vaivaa aina ja tulee vaivaamaan ikuisesti.
lainaa
jsorwis

Rekisteröitynyt 10.08.2007

18.04.2009 klo 11.19

AnXa kirjoitti:
Hahah, pelatkaa pojat Quakea niin ei ole noita ongelmia. :D

Helium-äänet vaan puuttuivat välistä, muuten ihan täydellinen selostus siitä kaaoksesta ja yhteistyön puutteesta joka noita pelejä vaivaa aina ja tulee vaivaamaan ikuisesti.

Onko paljonkin kokemusta Halon nettipelistä? Ei muuten ole mitään kaaosta jos tietää, mitä pelilistaa pelaa ja erityisesti jos on jonkun tutun porukan kanssa liikkeellä. Esim MLG-pelilistaa taktisempaa pelimuotoa en ole vielä missään muussa pelissä nähnyt.

Yleinen totuus kuitenkin on että jos menet pelaamaan Haloa Socia-pelilistoihin viikonloppuisin, ja päädyt jonkun yksinäisistä jenkeistä koostuvaan tiimiin, joka on erittäin yleistä, niin meno on vähintäänkin sekavaa. Yleensä social-puolella kukaan pelaaja ei edes puhu itse pelistä vaan jostain ihan muusta ja tietenkin heittävät laadukasta läppää. Eilenkin ensimmäiset mikrofoniin lausutut sanat, mitkä kuulin olivat: "My cock in your mouth, my balls on your chin" ja vastakseksi "Is your asshole wet?" :D Toisaalta eipä socialiin kukaan menekään pelaamaan mitään klaanimatseja tai muita vakavampia pelejä. Heliumeja ei tullut eilen vastaan yhtään. Ranked-pelilistoissa on näiden pskaa puhuvien-pelaajien vastapainoksi uhoajia ja veryserious pelaajia. Onneksi pelaajia voi sentään mutettaa.

Ja tuo itse video pisti naurattamaan :D Hyviä stereotypioita nuo hahmot.
lainaa
AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

19.04.2009 klo 21.11

jsorwis kirjoitti:
AnXa kirjoitti:
Hahah, pelatkaa pojat Quakea niin ei ole noita ongelmia. :D Helium-äänet vaan puuttuivat välistä, muuten ihan täydellinen selostus siitä kaaoksesta ja yhteistyön puutteesta joka noita pelejä vaivaa aina ja tulee vaivaamaan ikuisesti.

Onko paljonkin kokemusta Halon nettipelistä? Ei muuten ole mitään kaaosta jos tietää, mitä pelilistaa pelaa ja erityisesti jos on jonkun tutun porukan kanssa liikkeellä. Esim MLG-pelilistaa taktisempaa pelimuotoa en ole vielä missään muussa pelissä nähnyt...

En tiedä millainen Halo-pelaaja olet, mutta ilmeisesti aika kova koska väität, että tiimi työ on mukamas arkea Halossa. Annat lisäksi palvelinta jolla pelata ja jota en todellakaan voi tietää. Lisäksi väität, että Halossa olisi jotain taktiikkaakin? Ei halvattu mikä tyyppi... Maailmassa ei ole kuin kaksi TBMFPS peliä jossa olen ikinä nähnyt tiimi työskentelyn toimivan, ihmisten keskustelevan pelitilanteesta rauhalliseen sävyyn ja miettivän taktiikkaakin. Ne ovat Counter-Strike ja Tribes...

Itselläni kokemusta on lähinnä Windowsin Halo ja etenkin Windowsin Halo 2 moninpelistä useampia tunteja (sopii tarkistaa AnXa (Xbox-tili ja entinen Windows-tili) ja Dekonega (Nykyinen Windows-tili) XLivestä) ja ne perusjutut jotka kusevat Haloissa (ainakin Windows-maailmassa) ovat: 1) Lagisuus, peli on järkyttävän paskan nettikoodin päälle kasattu. (Halo 2 nyt onneksi ei päivitysten jälkeen lagaa enään niin pahasti ja on hyvillä palvelimilla jopa ihan pelattavissa.) sekä 2) Tiimityön puute. Vielä voisi lisätä 3) Kaverien puute. Kukaan kavereistani ei ole ostanut tai edes warettanut Halo 2:sta, suurin osa inhoaa koko peli sarjaa. Itsehän olen silkasta mielenkiinnosta hankkinut ne ja mielestäni maailmassa on kymmeniä ellei jopa satoja parempiakin FPS-nimikkeitä. Halo 2:n äkillinen loppu etenkin jäi pännimään yksinpelin puolella joka on moninpeliä parempi osuus...

Halo 3:a on tullut pari matsia otettua ja siinä on ainakin minulla ollut samoja ongelmia kuin mitä kerroin tuossa ylempänä, mutta koska XLive maksaa ja en omista Xbox 360:sta enkä Halo 3:a se on ollut enimmäkseen tuota kokeilu luokkaa.

Edirol: Jos otat demon jossa tiimityö pelaa ja sendit sen vaikka youtubeen ja heität tähän threadiin linkkiä niin vedän väitteeni takaisin. :P
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova