Tuorein sisältö

Sony pohdiskelee Playstation-puhelinta

10.05.2009 klo 15.00 | Luettu: 4633 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Financial Times on haastatellut Sony Ericssonista vastuussa olevaa Hideki "Dick" Komiyamaa. Firma on hieman pulassa, kun muut kännykkävalmistajat jylläävät markkinoilla. Haastattelun loppupuolella Komiyama kertoo, että Sonyn vahvuus peliareenalla voisi olla yksi strategia kännykkäpuolen pelastamiseksi. Playstation-puhelin, Walkman- ja Cybershot-puhelimien tapaan, "saattaa tapahtua".

Huhuja moisesta on liikkunut jo useita vuosia ja sellaisen väitetään jossain vaiheessa olleen jo melkoisen pitkälläkin kehityksessä. Ei kuitenkaan pidätetä hengitystä moista odottaessamme.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Kolme roolipelifirma... Dead Space 2 on työn... >

Keskustelut (4 viestiä)

Sandaali_

10.05.2009 klo 15.07

No siinähän näyttää kivan näköinen malli olevan uutiskuvassa.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

10.05.2009 klo 15.17

Aikasemminhan tästä oli juttua, että Sony Ericsson olisi kiinnostunut tekemään PSP puhelimen, muttei itse Sony ole lämmennyt ajatukselle.
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

10.05.2009 klo 23.36

sanoisin että playstation puhelin olisi ok (ei psp+puhelin)...(tuskinpa enempiä siitä tarvitsisi kuvailla, omat pelinsä sille). Taikka psp2:n, jossa on puhelin mukana ja tärkeintä olisi sen markkinointi, ei puhelimena, konsolina, nettiselaimena vaan sellaisena minä psp:stä piti tulla. Kannettavan viihdekeskuksena jonka jokaisen pitää saada. (eli markkinoinnin pitää onnistua kuin ps1:n taannoin).
lainaa
Marq

Moderaattori

Rekisteröitynyt 25.01.2008

11.05.2009 klo 05.38

Jos tämän nyt joskus oikeasti byrokraattisesta koneistostaan ulos saavat, niin silloin voi olla jo liian myöhä. Ikävä olla tämmöinen negis, mutta tässä möhlimisen mahdollisuuksia on tavattomasti. N-Gagen floppaamisesta on myös varmasti otettu opikseen muissakin leireissä - jos Noksu isolla panostuksella, kahdella versiolla ja johtavana kännykkävalmistajana ei onnistunut, niin mitenköhän käy vähemmän pätevien firmojen, vielä kun tarvii poukkoilla kahden yrityskulttuurin välillä?

PSP:lle olisi sinänsä valmista pelitarjontaa, mutta saman tekniikan mahduttaminen kännykkäkokoon ja bt:t, mobiilifeetsut ym. vielä päälle ei ole teknisestikään ihan yksioikoista. UMD on aikamoinen molho ja muutenkin rupinen keksintö, joten sitä tuskin edes yritettäisiin mukaan. Lisäksi vielä softien yhteensopivuuden varmistaminen ja kännykkäominaisuuksien integrointi pelikonsoliin - ei ihan helpolta näytä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova