Tuorein sisältö

Tiede-Pappa ja Kokki-Mamma sotasilla

18.05.2009 klo 21.00 | Luettu: 3109 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Majescon Cooking Mama on jo melkoisen tunnettu pelinimikkeenä ja pelisarjana, joten Activisionin julkistama Science Papa lähentelee tekijänoikeusrikkomusta, mutta kun aihepiiri ja nimi ovat erilaiset, niin minkäs sille voi.

Kotaku kertoo, että Cooking Mama ei jäänyt kuitenkaan pannulaput suorina seisomaan vaan lataa takaisin: "Haluatte törkyä Science Papasta? Täältä pesee. Me seurustelimme hetken, kun hänellä oli enemmän hiuksia. Nyt hän haluaa selvästi ratsastaa tämän erinomaisen suositun - ja haluan painottaa tätä - onnellisesti naimisissa olevan naisen maineella. Totta puhuen hän ei koskaan arvostanut kokkaamistani ja minä kyllästyin hänen tylsiin kokeisiinsa. Jos haluat maatajärisyttävää tiedettä, selvitä kuinka tehdään Toulouse Cassoulet 20 ihmisen illallisille ja kerro minulle kuinka kävi, Papa."

Activisionin tiedotteen mukaan Science Papa -pelissä voi testailla aidolla tavalla mm. eri aineiden reagoimista toisiinsa. Yli 30 tehtävässä Wiillä ja DS:llä suoritetaan tiedekokeita pyrkien maailman parhaaksi tiedemieheksi.

Ja sukupuolistereotypioihin liittyen: VG Cats.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Alkuperäinen S.T.A.L... DJ Shadow DJ Heron a... >

Keskustelut (2 viestiä)

Onnimanni

Rekisteröitynyt 22.04.2007

19.05.2009 klo 08.34

Kuulen jo sieluni korvin: "Get back to kitchen bitch, I'm doing science."
lainaa
Jari

19.05.2009 klo 17.24

tohtori oak viiksillä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova