Tuorein sisältö

Pelin tärkein ominaisuus = repeytyvät vaatteet

21.05.2009 klo 23.00 | Luettu: 10283 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Otsikonkin perusteella voi jo aavistella, mistä maasta peli, josta on kyse, on kotoisin. Kotakun esittelemän tappelupelin nimi on Ikki Tousen: Shining Dragon ja siinä merimies- ja palvelusneitoasuihin pukeutuneet tyttöset pistävät toisiaan pläsiin samalla vaatteita repien.

PS2-peli oli tulossa myös Euroopan markkinoille, mutta ikärajaelin ESRB astui väliin. Battle Vixens -nimellä länsimaihin tyrkyllä ollutta peliä ei Valcon Games halunnut sensuroida, joten tähän on tyytyminen.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Punch-Out!!in salain... Komodo liittää klass... >

Keskustelut (8 viestiä)

Mellilän-teurastaja

21.05.2009 klo 23.08

Nykypotkupallossakin pitäisi olla repeytyvät paidat. Sen verran rankasti paidoissa roikutaan.
lainaa
Hengeyokai

Rekisteröitynyt 29.07.2008

21.05.2009 klo 23.11

ESRB ja muut kukkahattu-organisaatiot ovat pahasta.
lainaa
Lolcop

21.05.2009 klo 23.29

Hengeyokai, kyllä se ESRB on joillekkin yksilöille ihan hyvä.
lainaa
Randomi

22.05.2009 klo 01.26

Mitä hemmettiä noilla 15-18 ikärajoilla tekee :D jos pitää sensuroida, vaikka sillainen kyljestä löytyykin.
lainaa
Weteraani

22.05.2009 klo 08.01

Ei nyt oikein ymmärrä taas ikärajoista nillitystä... eihän mikään estä Valcon tuomasta peliä M-ratingilla, joten omapahan on valintansa. Vai uskovatko sitten niin vakaasti, että ainoat jotka tätä pelaavat ovat teini-ikäisiä? Joille ei vanhemmat peliä osta?
lainaa
AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

22.05.2009 klo 15.05

Ikkitousen on muuten helvetin hyvä manga. Siinä revitään huumoria Kiinan yhdestä suurimmista kansalliseepoksista. Olen lukenut noin puolet "Romance of the three kingdoms"-kirjasta nyt tähän mennessä ja kaikki julkaistut Ikkitousenit.

Tuo vaatteiden nopea repeytyminen on ollut mangassa sellainen huvittava tekijä jonka ideana on ollut pehmentää aivan järkyttävän tylsiä, mutta juonen kannalta tuiki tärkeitä kohtauksia. Sitä ei ole harrastettu oikeastaan kuin silloin kun se on ollut tarpeellista. Muuten on pyritty käyttämään muita tehokeinoja.

Ikkitousen muuten kirjoitetaan yhteen. Se tarkoittaa "yhtä joka vastaa tuhatta", mutta kääntäisin sen suomeksi "Yksi ylitse muiden". Kotakussa tai jossain on oltu taas harvinaisen hölmöjä romajisoinnin kanssa.

On muuten perin harmillista, että V2.fi palvelin ei tue UTF-8 formaattia. Eikä siis esimerkiksi kiinalaisia kirjoitusmerkkejä voi kirjoittaa näille palstoille. :|

Ikkitousenin juoni muuten lyhyesti menee siten, että kauan sitten kiinassa käytiin taistelu sisällissotien repimän ja kolmeen suureen kuningaskuntaan jakautuneen kiinan yhdistämiseksi yhdeksi isoksi valtioksi taas kerran. Tässä onnistuttiin, mutta taisteluiden suurimmat sankarit ja pahikset jäivät vaille tulevaisuutta ja sitoivat kaikki sielunsa magatama-kiviin saadakseen joskus mahdollisuuden yrittää korjata tekemänsä virheet uudelleen. Aikojen saatossa nämä kivet kulkeutuivat sukupolvelta toiselle ja antoivat omistajilleen muinaisen soturin voimat. Kivet eivät kuitenkaan koskaan löytäneet toisiaan täysin kunnes eräänä päivänä erään taistelulajeista innostuneen tytön äiti päättää lähettää tyttärensä Sonsaku Hakufu:n kouluun jossa ovat kaikki oppilaat omaavat magataman ja tästä lähtee liikkeellee muinaisen kiinan sisällissodan uusinta esitys jossa panoksena on oma ja ystävien henget. Jos pahan magataman uhreiksi joutuneet pääsevät voitolle horjuttaa se koko alueen tasapainoa ja riistää nykyisen tulevaisuuden ja menneisyyden raiteiltaan. Samalla sarjan päähenkilön Sonsaku Hakufun ja hänen lähimpien ystävien täytyy taistella omaa magatamaansa vastaan jotta he eivät menettäisi sielujaan kivelle. Hakufun magatama on vielä siitä erikoinen, että se sisältää sen henkilön sielun joka yhdisti kiinan aikoinaan taas yhdeksi valtioksi. Noh tyttö rukkaa kun ei ole pahemmin järjellä siunattu niin syntyy paljon huvittavia tilanteita. Ja aina välillä kun Hakufu menettää otteensa kiven sisältämän soturin Sun Ce:n taistelutahdolle jota kuvaa lohikäärme (joka syö Hakufun sielun eräässä kohtauksessa) syntyy järkyttävään laajaa joukkotuhoa. Hakufulla on vielä sellainenkin ongelma, että vaikka hän selviäisi ns. "toushi-bisneksestä" hengissä. Hänen ylleen langetettu muinainen kirous tulee tappamaan hänet kuten kävi Sun Ce:llekin aikoinaan.

EIköhän siinä ollut vähän alustusta tuohon itse sarjaan... Sarjassa on muuten tehty sellainen design päätös, että kaikki ne jotka ovat miehiä "Romance of the Three Kingdoms":ssa ovat tyttöjä Ikkitousenissa. Ja naiset "Romance of the Three Kingdoms":ssa ovat poikia Ikkitousenissa. Tämä on sikäli merkityksellistä, että alkuperäisteoksessa on muutamia homoseksuaalisia kohtauksia ja kun Ikkitousen on pääasiassa tarkoitettu pojille (shounen) eikä tytöille (shoujo) niin mukaan on saatu helposti näin "tyttörakkautta". ;)
Kerron tämän siksi, että ette ihmettele miksi päähenkilöt ovat lähes kaikki tyttöjä.

Pelistä sen verran, että tuskinpa tuo peli on mitään muuta kuin älytöntä ja samalla hyvin mautonta tappelupeli viihdettä jolla on hyvin vähän mitään juuria alkuperäiseen teokseen. Jo Ikkitousen anime oli vedetty vähän perseelleen ja vahvasti epäilen, että tuskimpa tuo peli on yhtään sen parempi.
lainaa
Pervetius

22.05.2009 klo 20.03

Mie aloinkin jo raivoamaan. Mutta pieni toivonpilkku saattaa olla. ESRB on Amerikan systeemi, ja siellä ei hyväksytä seksiä.
Mutta Euroopassa hyväksytään.

Meillehän on näyttävästi tulossa Record Of Agarest Wars PS3:lle jossa on seksismiä, mutta ei Amerikkaan jossa ei hyväksytä.

Amerikka, väkivalta ookoo, seksi ei.
Eurooppa, seksi ookoo, väkivalta ei.

Ja kun minä haluaisin näitä japanilaisten seksikkäitä pelejä.
Ainakin he älyävät että jos peli sensuroidaan, se voidaan yhtä hyvin olla julkaisematta.
lainaa
arse123

Rekisteröitynyt 03.06.2008

24.05.2009 klo 07.52

Pervetius kirjoitti:
Mie aloinkin jo raivoamaan. Mutta pieni toivonpilkku saattaa olla. ESRB on Amerikan systeemi, ja siellä ei hyväksytä seksiä.
Mutta Euroopassa hyväksytään.

Meillehän on näyttävästi tulossa Record Of Agarest Wars PS3:lle jossa on seksismiä, mutta ei Amerikkaan jossa ei hyväksytä.

Amerikka, väkivalta ookoo, seksi ei.
Eurooppa, seksi ookoo, väkivalta ei.

Ja kun minä haluaisin näitä japanilaisten seksikkäitä pelejä.
Ainakin he älyävät että jos peli sensuroidaan, se voidaan yhtä hyvin olla julkaisematta.

Make sex , not War ^^
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova