Tuorein sisältö

Massiivisen MAG:n beta-testi alkaa kesällä

19.06.2009 klo 13.02 | Luettu: 5491 kertaa | Teksti: Matti Lintula

PlayStation 3:lle tuleva, Zipper Interactiven kehittämä sotapeli MAG siirtyy julkiseen beta-testiin tämän kesän aikana, paljastaa The Gamer Access. Tarkkaa ajankohtaa 256 pelaajan massiiviräiskinnän betan alkamiselle ei ole vielä annettu, mutta yleisötestaus saattaa alkaa jo heinäkuussa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, millä tavoin beta-testin pääsykoodeja PS3-omistajille tullaan jakamaan.

V2.fi | Matti Lintula
< CryEngine 2 näyttää ... PS3:ssa on jo seuraa... >

Keskustelut (6 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

19.06.2009 klo 14.04

Totanoin. MAG on siis 256 pelaajan tappeiluita tukeva sotapeli. Mitä muuta?


Tai siis, kun mie en ole mitään muuta pelistä kuullut... Eri pelimuotoja ja hahmoluokkia tyyliin BF? Paljonkin kenttiä? Ajoneuvoja? (->taistelua maassa, ilmassa ja vedessä?)
lainaa
nohjoo

19.06.2009 klo 14.14

www.google.fi Onko se niin vaikeaa?
lainaa
AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

19.06.2009 klo 14.48

Czerwony kirjoitti:
Totanoin. MAG on siis 256 pelaajan tappeiluita tukeva sotapeli. Mitä muuta?
Tai siis, kun mie en ole mitään muuta pelistä kuullut... Eri pelimuotoja ja hahmoluokkia tyyliin BF? Paljonkin kenttiä? Ajoneuvoja? (->taistelua maassa, ilmassa ja vedessä?)

http://lmgtfy.com/?q=Massive+Action+Game

x/
lainaa
Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

19.06.2009 klo 18.12

enkkuwiki kertoo että hahmoa pystyy muokata, pelissä on kolme sotivaa osapuolta ja että on hahmoluokantapaisia. Pelin virallinen sivu ei suostu aukeamaan (eka näky musta ruutu, kokeilin hetken päästä uudelleen -> alkoi ladata mutta tilttasi...). Ajoneuvoista en löytänyt mitään kuten en pelimuodoistakaan? Lähinnä meinasin että kovinkaan paljoa tietoa ei sinänsä pelistä ole annettu, ottaen huomioon että beta alkaa pian...
lainaa
Belew

19.06.2009 klo 19.59

Annan tässä Czerwonylle ja kumppaneille pientä tiivistelmää pelistä:

Ryhmittymät: Pelissä kolme PMC-ryhmää (S.V.E.R, Raven ja Valor), jokaisella omat aseet ja tyylinsä. Pelin alussa valitset osapuolen jolla haluat pelata. Pelissä on reaaliaikainen järjestelmä, jonka seuraa kolmen eri osapuolten tilastoja ja pitää niistä lukua, vaikuttaen pelissä tapahtuvan konfliktin (Shadow War) kulkuun. Tällä on suoraa vaikutusta pelin tapahtumiin, esim. johtava joukkue voi saada jotain bonuksia jne. Voit vaihtaa hahmosi PMC-ryhmää, mutta tästä menettää jonkin verran kokemuspisteitä. Voit myöhemmin myös luoda useampia hahmoja.

Hahmonluonti ja kokemuspisteet: Pelissä luodaan oma avatari (vain mieshahmoja), jonka kasvonpiirteet, äänen ym. saa päättää. Pelissä voi pitää friends-listoja jne. Kokemuspisteitä saadaan samaan tapaan kuin esim. BF2:ssa tai CoD4:ssä: frageista, muiden kavereiden auttamisesta ja tehtävien suorittamisesta. Pisteillä voi ostaa uusia aseita, skinejä, kykyjä hahmolle etc.

Hahmoluokat: Pelissä ei ole hahmoluokkia. Hahmoasi personoidaan hieman samaan tapaan kuin CoD4:ssä. Voit esimerkiksi olla todella kestävä ja paljon ammuksia omaava tappokone, mutta toisaalta hahmosi voi olla hieman heikompi, mutta pystyy parantamaan tovereitasi.

Hierarkia: 256-pelaajaa on jaettu eri osastoihin. Kummallakin puolella on johtaja, Commander, joka johtaa taistelua. Hän antaa komentoja BF2:n tapaan: hyökkää, puolusta, korjaa, tuhoa ym. Hän voi myös auttaa joukkuettasi vaikkapa näyttämällä viholliset tutkassasi, häiritä vihollisen tutkaa tai pistämällä esteitä vihollisen tielle. Commanderien alapuolella on 4 joukkueenjohtajaa, joidenka alapuolella on 16 ryhmänjohtajaa. Jokaisessa ryhmässä on 8 pelaajaa. Ensiksi voi olla vain perussotilas, mutta kokemuspisteiden myötä voit yletä ja saada mahdollisuuden pelata halutessasi esim. ryhmänjohtajalla tai commanderilla.

Tiimityö: Zipper on halunnut varmistaa, että pelaajat työskentelevät ryhmissä. On mahdollista myös liikkua yksin, jos siltä tuntuu, mutta ryhmätyöstä on paljon hyötyä:
-jos olet lähellä ryhmänjohtajaasi, hahmosi saa lisäboostia (enemmän energiaa, tehokkaamman aseen tms.)
-ryhmän tehtävien suorittamisesta saa paljon kokemuspisteitä
-jos siitä, että pyörit lähellä ryhmänjohtajaa, saa kokemuspisteitä

Kulkuneuvot ja aseet: Pelissä on yli 40 asetta, jokaisella PMC:llä omanasa. Ajettavaksi kulkuneuvoiksi saa ainakin tankkeja ja APC:itä, sen sijaan helikoptereita tai lentokoneita ei pysty ajamaan, mutta niitä voi pyytää esim. ampumaan vihollisia tai tuomaan lisää sotilaita.

Pelimuodot: Pelissä on kolme erilaista pelimuotoa: Päämuoto on domination, jossa pelaajat taistelevat 256-hengen voimin suorittaen lukuisia eri tehtäviä. Escort-muodossa tehtävänä on varastaa/saattaa kulkuneuvoja omaan tukikohtaan. Sabotage- pelimuodossa tuhotaan vihollisen asemia ja tavaroita. Vain Dominationia pelataan 256-pelaajan voimin, muissa pelimuodoissa on vähemmän pelaajia, miniminä 64. Kartat vaihtuvat eri ihmismäärien mukaan.
lainaa
Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

19.06.2009 klo 20.44

Belew kirjoitti:
Annan tässä Czerwonylle ja kumppaneille pientä tiivistelmää pelistä:

---



Vau, kiitoksia
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova