Tuorein sisältö

Age of Conan saa ensimmäisen laajennuksensa

24.08.2009 klo 18.01 | Luettu: 9977 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Norjalainen Funcom on laajentamassa Age of Conan -massiivimoninpeliään lähiaikoina julkaistavalla Rise of the Godslayer -nimisellä lisäosalla. Wiredin mukaan lisäosa tuo tullessaan valtavia uusia alueita, tutustuttaa pelaajan Khitan-kulttuuriin, parantaa ryhmittymissä pelaamista ja mahdollistaa uuden hahmonkehitystavan. Mukaan mahtuu tietenkin uusia loitsuja, aseita, ratsuja ja tehtäviä.

Virallista julkaisupäivää laajennukselle ei ole annettu, mutta Funcom tuonee lisäosan markkinoille pian, sillä Age of Conanin käyttäjämäärät ovat supistuneet huimasti alkuinnostuksen jälkeen. Vanhoja pelaajia pyydettiin taannoin kaksi viikkoa ilmaista peliaikaa tarjoavalla kampanjalla takaisin Conanin maastoihin. Tarjouksen tarkoituksena oli näyttää veteraaneille, ettei peli ole enää lainkaan niin buginen ja suunnitteluongelmien riivaama kuin julkaisuhetkellään.

Lisätietoa laajennoksesta ja trailerivideo löytyvät Rise of the Godslayerin kotisivuilta.

V2.fi | Matti Lintula
< Peliyritysten histor... Yhdysvalloissa avatt... >

Keskustelut (9 viestiä)

Drangna

24.08.2009 klo 18.13

Pelaileekos joku vielä, onko siellä paljoo pelaajia?
lainaa
Rautamaha

Rekisteröitynyt 20.12.2008

24.08.2009 klo 18.17

About 400 000 maailmanlaajuisesti, eli ihan passelisti. Tuskin sitä laajennettaisiin, mikäli se olisi semmoinen floppi miksi sitä väitetään.

"mut q wow 10 miljoonaa floppi lol"

Aluksihan se tietty oli aika kamalaa tuubaa, mutta nykyään sanoisinko jopa mainio MMO, jonka lähitaistelusysteemille ei edelleenkään muut vedä vertoja.

Ja tuo vanhojen pelaajien kosiskelutarjous on edelleen voimassa.
lainaa
Kuningas

24.08.2009 klo 18.28

se tarjous on kusetusta.... sun pitää eka ostaa vähintää 1kk peliaikaa ja siihen päälle saat 2 viikkoo ilmaista peliaikaa.
lainaa
fhg

24.08.2009 klo 18.36

eihän se ole kusetusta vaan 2 viikkoa ilmasta peliaikaa.
lainaa
pErFecTONe

Rekisteröitynyt 22.06.2008

24.08.2009 klo 18.46

Kaverilta repi ilman omia tilauksia/tahtojaan vuoden ajan 13e.
lainaa
Ozric

24.08.2009 klo 20.12

^ Tais olla itse henkilön omaa sähläystä. Nimittäin ainoa tapaus koko maailmassa varmaan vastaava :D.


Mutta itse pelistä. Itse nautin pelistä kyllä erittäin paljon. Julkaisussa oli tosiaan aika bugista meininkiä, mutta yli tusinaa erilaisia mmorpg-pelejä pelanneena veteraanina voin sanoa ,että tämä peli kyl pääsee top kolmoseen parhaimpien mmorpg-pelien joukkoon imo. Suuriosa kiitoksesta tosin menee erittäin dynaamiselle maailmalle ja tappelumekaniikalle, joka mahdollistaa tosi badass ja skillbased PVP:n, eikä PVE:ssakaan valittamista ole.
lainaa
dumpsidam

24.08.2009 klo 21.17

Itse pelailin Conania parisen kuukautta ja totesin että hermothan tässä menee. Aina kun loggasin sisään minua oli odottamassa kokonainen raidi jotta pääsisi tappamaan minut joten alkoi lievästi vituttamaan jokapäiväinen 24/7 Gänkkiminen RvP(Raid vs Player) itse ainakin olne sitä mieltä että PvP servut Conanissa ovat täyttä kuraa.
lainaa
Kyllikki

25.08.2009 klo 09.51

Itse pelasin Furyllä viime kesänä muutaman kuukauden ja hermothan niihin bugisiin questeihin ja jatkuvaan gänkkimiseen meni. Mutta puolen vuoden paussin jälkeen palasin peliin PvE puolelle Crom serverille ja sielä on nyt puoli vuotta aktiivisesti Suomikillassa pelattu, ja täytyy sanoa että kyllä se nykyisin on eri peli kun julkaisussa. Bugeihin törmää harvoin, uusia instansseja ja questejä lisäillään jatkuvasti. End game contentteja löytyy jo mukavasti ja peli sai vähän aikaa sitten 1.05 pätsin joka uudisti peliä aika kovalla kädellä. Ymmärrän kyllä jos joku julkaisun kokemusten perusteella haukkuu pelin ja ihmettelee miten joku tätä pelaa, mutta Funcom on tehnyt vuodessa hienoa työtä ja sielä on nykyään aivan eri kokemus luvassa.
lainaa
Kalju

25.08.2009 klo 14.42

Age of Conan on täysin eri peli kuin mitä julkaistaessa. Itssekin pelasin early accessista, pelin julkaisusta lähtien noin 5 kuukautta ja pidin sitten lähes vuoden tauon palaten pari kuukautta sitten peliin. Epäilin kanssa myös itse pelin muuttumista/korjaantumista mutta täytyy sanoa että kyseessä on todallakin nyt AoC sellaisena kuin sen olisi pitänyt olla julkaisussa. Peli pyörii hyvin ,servereillä on hyvin porukkaa, questit ovat ainutlaatuisia tunnelmassaan.

Jos hermot eivät kestä peluuta PvP-serverillä niin kannattaa rollata PVE serverille. PvP on gankkimista. EI kukaan sinua tule dueliin haastamaan vaan vastustaja tapetaan aina heti. Myös PvP content on hyvällä mallilla ja tehty mielenkiintoiseksi PvP levelien hankkimisen muodossa (jotka taas mahdollistavat parempia PvP varusteita) Sieget ovat vielä mitä ovat mutta uskon että tulevat vielä korjaantumaan nekin.

Voin vain suositella erittäin vahvasti !
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova