Tuorein sisältö

David Jaffe menetti hermonsa ja on nyt hiljaa

31.08.2009 klo 22.01 | Luettu: 4154 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Sonyn kanssa pitkän julkaisusopimuksen solmineen Eat Sleep Playn johtaja, entinen Sonyn sisäisen studion työntekijä David Jaffe tunnetaan suurisuisena ja suorasanaisena miehenä. Nyt Jaffe on kuitenkin luvannut pitää suunsa kiinni seuraavan puolen vuoden ajan, kertoo Destructoid. Jaffe jatkaa yhä peliensä PR-työn kimpussa, mutta lupaa pitää henkilökohtaiset mielipiteensä ominaan.

Syynä mykkäkouluun on taannoinen, varsin villiksi levähtänyt väittely, jossa Jaffen lausuntoja ymmärrettiin väärin ja mies leimattiin käytettyjen pelien kaupan vankaksi vastustajaksi. Jaffe kertookin kyllästyneensä siihen, että hänet väärinymmäretään internetissä jatkuvasti. Jaffe on vakavissaan lupauksensa suhteen, sillä mies lupaa ilmaisen pelin kolmelle ensimmäiselle, jotka saavat hänet kiinni lupauksensa rikkomisesta.

V2.fi | Matti Lintula
< PSP Go ei salli akun... Pohdittavana kaikkie... >

Keskustelut (3 viestiä)

Tzi

31.08.2009 klo 22.30

Ihan kuin niillä peliteollisuudessa työskentelevillä ei olisi pelejä ihan tarpeeksi muutenkin, että pitää mitään palkintoja ruveta lupailemaan.

Viitaten tietysti siihen että tottakai se, joka Jaffen ensimmäiseksi saa kiinni lupauksiensa rikkomisesta on tottakai joku muu kuin perus-Kotakunlukijapulliainen.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

31.08.2009 klo 22.39

Tzi kirjoitti:
tottakai se, joka Jaffen ensimmäiseksi saa kiinni lupauksiensa rikkomisesta on tottakai joku muu kuin perus-Kotakunlukijapulliainen.


Kannattanee odotella lähinnä sitä hetkeä kun Jaffe avaa itselleen uuden Twitter-tilin.
lainaa
Tealc

01.09.2009 klo 17.19

Ketä kiinnostaa joku jaffa?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova