Tuorein sisältö

Tampereen manSEDANse-tapahtumassa perehdytään pelikulttuuriin

23.09.2009 klo 16.59 | Luettu: 1443 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Tampereella järjestetään 6.-11. lokakuuta elektronisen musiikin ja kulttuurin festivaali manSEDANse, jonka ohjelmaan kuuluu myös videopeleihin tutustuminen. Keskiviikkona 7. lokakuuta manSEDANse Play! -päivän aikana tapahtumavierailla on mahdollista osallistua Jaakko Stenrosin pitämälle ilmaiselle luennolle aiheesta Pelien yhteiskunta, jossa pureudutaan pelien arkipäiväistymisen yhteiskunnallisiin vaikutuksiin.

Luennon jälkeen pelien tulevaisuudesta keskustellaan tutkija Olli Sotamaan johtamassa Onko peleistä taiteeksi? -paneelissa. Keskustelijoina paneelissa ovat Jaakko Stenros, pitkän linjan pelitutkija Jussi Holopainen sekä Score-pelinkehityskerhon puheenjohtaja Juho Hartikainen.

Paneelin jälkeen esitellään vielä Score-kerhon toimintaa, sekä tämän käynnissä olevia projekteja. Scoren pelinkehityssuunnitelmat ja toimivat pelit ovat nähtävissä ja kokeiltavissa näyttelytilassa koko manSEDANse-tapahtuman ajan.

Lokakuisen manSEDANse Play! -päivän peliaiheiset luennot ja paneeli ovat yleisölle ilmaisia ja ne järjestetään aikavälillä 14:15-18:00. Tapahtumapaikka sijaitsee Finlaysonin historiallisella tehdasalueella aivan kaupungin keskustassa. Lisätietoa manSEDANse Play! -päivästä löytyy tapahtuman kotisivuilta.

Tarjolla manSEDANsessa on myös paljon muuta kuin pelejä, sillä luvassa on suomalaisen elektronisen musiikin historiaa, mediataidetta, useita luentoja ja erilaisia työpajoja.

V2.fi | Matti Lintula
< White Knight Chronic... Elite-avaruuspeli vi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova