Tuorein sisältö

Kauhukaahailua ja Square Enixiä iLaitteille

24.09.2009 klo 16.07 | Luettu: 1676 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Touch Arcade raportoi kolmesta App Store -uutuudesta, Horror Racingista, Song Summoner: The Unsung Heroesista ja Hills and Rivers Remainista. Ensimmäinen peleistä on vajaan kolmen euron hintainen kaahailupeli klassisten isometristen autopelien ja hieman Carmageddoninkin hengessä. Tarjolla on kerättäviä aseita ja tiukkaa kurvailua viidellätoista erilaisella radalla.



Tokyo Game Show'ssa näytillä olevan Square Enix -kaksikon ensimmäisenä esiteltiin Song Summoner: The Unsung Heroes, joka on jo aiemmin julkaistu iPod-laitteille, mutta josta on nyt tehty kosketusnäyttöä tukeva versio. Roolistrategiassa omat joukot luodaan pelikoneeseen tallennettujen musiikkikappaleiden pohjalta, jonka jälkeen taistelu seuraileekin vakaasti Square Enixin aiempien pelien jalanjälkiä.



Hills and Rivers Remain yhdistää strategiseen roolipeliin hieman Tower Defense -aineksia sekä suurten pelien tapaan käsikirjoitetun tarinan. Nopeatempoiselle Hills and Rivers Remainille tai Song Summonerin iPhone-versiolle ei ole vielä annettu julkaisupäivämääriä.


V2.fi | Matti Lintula
< Näin kaunis on Final... Forza Motorsport 3:n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova