Tuorein sisältö

Wachowskit tahtovat Will Smithin Robin Hoodikseen

08.12.2010 klo 12.41 | Luettu: 2548 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Matrix-sisarukset Andy ja (ex-Larry) Lana Wachowski ovat kirjoittaneet moderniksi ja urbaaniksi kuvaillun Robin Hood -elokuvan, jonka he aikovat ohjata studiolle Warner Bros. Elokuvan nimi on Hood.

Projektia kehitellään hiljaisuudessa sisarusten muiden töiden tavoin. Näyttelijöitä ollaan jo etsimässä. Juorujen mukaan tarjous on mennyt muun muassa Will Smithille.

Wachowskeilla on työn alla kaksi muutakin elokuvaa. Tasaisin väliajoin huhutaan, että toisen kuvaukset alkavat piakkoin. Wachowskit aikovat tehdä elokuvan monimutkaisen romaanin Pilvikartasto (Cloud Atlas) pohjalta. Wachowskien oma keksintö on romanttinen tieteiselokuva CN-9, joka sijoittuu Irakiin ja kertoo kahdesta homoseksuaalista sotilaasta, jotka päättävät salamurhata George W. Bushin. CN-9 ymmärrettävästi on vaikea rahoittaa. Testimateriaalia on kuvattu useiden näyttelijöiden kanssa; kuva on kuvaustilanteesta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsin suosikkiyhty... Kanadalainen raskaan... >

Keskustelut (1 viestiä)

Vincent

08.12.2010 klo 15.33

Ei hyvä päivää. Smith on kyllä loistava näyttelijä, mutta on kyllä tyhmää mennä sorkkimaan aluperäistä tarinaa noin radikaalisti
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova