Tuorein sisältö

Iron Man 3 menetti ohjaajansa

15.12.2010 klo 07.30 | Luettu: 4651 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuvien Iron Man ja Iron Man 2 ohjaaja Jon Favreau jättää sarjan, joka nosti hänet kysyttyjen ohjaajien joukkoon. Favreau runoilee, että hän tahtoo ohjata jotakin, joka sytyttää hänessä tulen. Favreau tahtoo yllättää ihmiset, ja tämä on helpompaa, kun elokuvalta ei odoteta ihmeitä etukäteen.

Se, ettei Iron Man 3 "oikein sytytä", oli aistittavissa miehen aiemmista haastatteluista. Kesän 2013 Iron Man 3 tulee olemaan jatko-osa elokuville Iron Man, Iron Man 2, The Incredible Hulk, Thor, Captain America: The First Avenger ja The Avengers, eikä Favreaulla viimeksi kysyttäessä ollut aavistustakaan, mitä elokuvassa tulee tapahtumaan. Tuskin on vielä kenelläkään muullakaan, mies epäili.

Favreaun scifilänkkäri Cowboys & Aliens on ensi kesän kuvastoa. Seuraavaksi Favreau ohjaa fantasiaseikkailun Magic Kingdom, joka perustuu Disneyn huvipuistoihin. Magic Kingdom on samantapainen elokuva kuin Night at the Museum ja Kuka viritti ansan, Roger Rabbit, mutta se myös tietoisesti yrittää olla jotakin muuta. Favreau ei tahdo, että elokuva on vain paraati Disney-hahmoja.

Lähde: Los Angeles Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Espanja valitsee tul... HIM julkaisee uudell... >

Keskustelut (2 viestiä)

Vincent

15.12.2010 klo 09.37

No ehkä me nyt saamme Iron Man-leffan, joka ei nojaa pelkästänn näyttelijöitten improvosointiin vaan saa ihan kunnollisen käsikirjoituksen
lainaa
Niko

15.12.2010 klo 14.26

Toivotaan, ettei Iron Manille käy kuten X-menille kävi, kun Bryan Singer alkoi ohjaamaan Supermania.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova