Tuorein sisältö

Vuosia jatkunut huumeiden käyttö vie ex-Gunnarin leikkauspöydälle

16.12.2010 klo 00.17 | Luettu: 3852 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen Guns N' Roses /Velvet Revolver- naama Duff McKagan joutuu leikkaukseen, jossa miehen nenäontelon rustoon kehittynyt reikä hoidetaan kuntoon. Rokkarin vuosia jatkunut huumeiden käyttö on syynä suoritettavaan leikkaukseen.

Twitter-viestissään McKaganin vaimo Susan varoittaa nuoria huumeiden vaaroista. Susan on kiitollinen, että hänen rokkarimiehensä on yhä hengissä.

Vuonna 2004 McKagan kertoi haastattelussa joutuneensa vähentämään tahtia haiman sanottua poks.

- Join gallonan verran vodkaa päivässä, vedin kokaiinia, nappasin mitä tahansa pillereitä joita sain käsiini...heroiinia. Vuonna 1994 haimani sanoi poks. Kipu oli kuin jostain sotaelokuvasta, kun kaveri huutaa "tappakaa minut, päästäkää näistä kärsimyksistä".

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hirviötkin viettävät... Simon Cowell tarjosi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kohtis

16.12.2010 klo 10.04

Kokaiinihydrokloridi vapauttaa pieniä määriä vetykloridihappoa aineen päätyessä limakalvoille. Tästä johtuu sen syövyttävä vaikutus, joka voimistuu vielä aineen aiheuttaman voimakkaan vasokonstriktion ja sen synnyttämän heikon paikallisen verenkierron ansiosta.

Täytyy kuitenkin todeta, että kokaiinia saa imeä nenään kyllä kauan ja hartaasti, että nenäontelon välikudos alkaa rappeutua.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova