Tuorein sisältö

Salarakas Big Brother-taloon

07.10.2007 klo 23.07 | Luettu: 6683 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Big Brother on saanut ensimmäisen julkkisasukkaansa. Maxinen lähtiessä talosta, tilalle saapui salarakkaana tunnettu Martina Aitolehti (entinen Kortelampi).

25-vuotiaan helsinkiläisen malli-juontaja-maskeeraaja/kampaajan mielestä saapuminen Big Brother-taloon on hänen elämänsä repäisevin teko. Karkkien napostelun paheekseen tunnustava nainen uskoo tuovansa taloon turhamaisuutta, menoa ja hyviä juttuja. Haasteita saattavat aiheuttaa itsehillinnän ja tekemisen puute. Parhaiten Martina kertoo viihtyvänsä hauskojen ihmisten seurassa. Martina saattaa menettää hermonsa, jos hän kohtaa valehtelua ja syyttelyä. Myöskään itsekkäitä, tyhmiä ja kieroja ihmisiä helsinkiläinen ei voi sietää.

Martina on voittanut Kalenterityttö 2001 -missikisan, ja edustanut Suomea kansainvälisessä Miss Hawaiian Tropic -missikilpailussa. Aitolehti sai suurimman julkisuutensa salarakkaana, lyhyestä "salasuhteestaan" Alexei Eremenko nuoremman kanssa loppuvuodesta 2004. Aitolehti on levyttänyt yhdessä Marika Fingerroosin kanssa Salarakkaat-nimellä singlen Salarakas (2005) sekä myöhemmin kokopitkän levyn. Martina juontaa myös Nelosen Talk-deittiohjelmaa ja on esiintynyt Salatut Elämät-sarjassa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pamela Anderson nai ... Lindsay Lohan palaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova