Tuorein sisältö

Mustasch Suomen keikoille

12.01.2011 klo 11.47 | Luettu: 3287 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Raskas ruotsalaisyhtye Mustasch saapuu keikkailemaan Suomeen jälleen maaliskuussa. Helmikuussa The New Sound Of The True Best -kokoelman julkaiseva bändi esiintyy Turun Klubilla perjantaina 4. maaliskuuta ja Helsingin Tavastialla heti seuraavana päivänä.

Keikkojen lipunmyynti käynnistyy Tiketissä perjantaina 14. tammikuuta.

Vuonna 1998 Göteborgissa perustetun Mustaschin saavutuslista on vaikuttava. Bändi on julkaissut viisi albumia, bändi on myynyt loppuun kiertueita Skandinaviassa ja kiertänyt Motörheadin ja Volbeatin kanssa Euroopassa, saanut neljä Grammis-ehdokkuutta sekä Grammis-palkinnot Latest Version Of The Truth sekä Mustasch -albumeista.

Kymmenettä juhlavuottaan Mustasch juhlii 28. helmikuuta. Silloin tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta siitä, kun yhtyeen debyyttialbumi The True Sound Of The New West julkaistiin. Tämän kunniaksi Mustasch on työskennellyt luottotuottajansa Tobias Lindellin kanssa ja nauhoittanut uransa parhaat biisit uusina sovituksina The New Sound Of The True Best -kokoelmaansa varten. Levyltä löytyy myös uusi kappale Angel’s Share.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tribuuttibändin mahd... Michael Monroen tule... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mustasch

12.01.2011 klo 13.44

Mustasch on kiinnitetty jo aikoja sitten Tornio Umpitunnelin Lapland Tattoo Weekendille 12. Helmikuuta.

http://tinyurl.com/4n2c4jx
lainaa
Routari

12.01.2011 klo 21.20

No muttakun Tornio on jopa pohjoisempana kuin Oulu, eli ketä kiinnostaa keikka jonka yleisö koostuu poroista ja eskimoista? Ja tämä oli etelän hetelmile kettuilua, ei pohojosen väjele.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova