Tuorein sisältö

Pixar Marsiin - trilogia poikamaista seikkailua

08.10.2007 klo 19.05 | Luettu: 1393 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Paljon on puhuttu, että animaatiotalo Pixar suunnittelee elokuvaa John Carter of Mars, joka perustuu Edgar Rice Burroughsin toiseksi kuuluisimpaan kirjasarjaan, kuuluisimman ollessa tietenkin Tarzan. Nyt valmistelut ovat päässeet vauhtiin. Pixarin väen kerrotaan tavanneen edesmenneen kirjailijan edustajia ja puhuneen kokonaisesta trilogiasta Burroughsin tarinoille uskollisia elokuvia. Ensimmäinen osa nähdään aikaisintaan 2011.

Mikäli kokouksen kokoonpanoa on oikein tulkitseminen, elokuvan tai elokuvat ohjaa Andrew Stanton (Nemoa Etsimässä) ja kirjoittaa Mark Andrews (Ihmeperhe). Myös Brad Birdin (Rottatouille, Ihmeperhe, Rautajätti) nimi on liikkunut projektin yhteydessä, mutta Bird ilmeisesti ohjaa seuraavaksi elokuvan 1906.

John Carter of Mars tulee yhdistelemään perinteistä elokuvaa ja tietokoneanimaatiota. Tarina kertoo amerikkalaisesta sisällissodan veteraanista, joka joutuu Mars-planeetalle ja huomaa saaneensa suunnattomat voimat kevyen painovoiman ansiosta. Edgar Rice Burroughsin Mars-sarja edustaa 1900-luvun alun tieteishömppää, johon muun muassa Tähtien Sota tietoisesti perustuu.

Lähteet: ERBzine, IESB.net

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Warner Bros: akat ta... Punainen paroni pudo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova