Tuorein sisältö

Tietoisku Bardemin, Mortensenin, Fassbenderin ja Theronin faneille

27.01.2011 klo 16.01 | Luettu: 1602 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"In talks" on usein käytetty toteamus, jolla ilmaistaan, että näyttelijä on melkein varmasti suostunut elokuvaan, tai sitten ei ole. Javier Bardem, Viggo Mortensen, Michael Fassbender ja Charlize Theron ovat tällä hetkellä enemmän tai vähemmän "In talks".

Javier Bardemille on tarjottu Revolverimiehen roolia kunnianhimoisesta projektista, joka perustuu Stephen Kingin Musta torni -sarjaan. Suunnitteilla on elokuvatrilogia, jonka osien välillä rikkaita tapahtumia ja hahmoja syvennetään minisarjoissa television puolella. Neuvottelut Bardemin kanssa eivät ole ehtineet alkaakaan, mutta tarjous on virallinen.

Viggo Mortensen oli juuri äsken ehdolla Revolverimiehen rooliin. Tällä hetkellä hän on melkein varmasti mukana elokuvassa Snow White and the Huntsman. Hänen on määrä näytellä metsästäjää, joka tässä versiossa toimii Lumikin oppi-isänä pelastettuaan hänet kuningattarelta.

Michael Fassbender harkitsi äskettäin, viitsisikö hän näytellä sitä äsken mainittua metsästäjää. Ei hän viitsi. Se on paljastettu virallisesti, että hän saattaa esiintyä Ridley Scottin tieteiselokuvassa Prometheus. Tämä mahdollisuus on kuukausia vanhaa tietoa, mutta nyt siis virallista.

Charlize Theron saatetaan nähdä sekä elokuvassa Snow White and the Huntsman että elokuvassa Prometheus. Tämä todennäköisesti ei ole edes mahdollista aikatauluista johtuen - mutta tulipahan uutisoitua.

Lähteet: Variety, Variety ja Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Turmion Kätilot ja P... Nyt kosahti Peter Ja... >

Keskustelut (1 viestiä)

GanymeDes

Rekisteröitynyt 23.04.2007

27.01.2011 klo 22.02

Viggo sopisi ehkä mielestäni paremmin Rolandiksi kuin Javier.
lainaa

Kirjoita kommentti


616


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova