Tuorein sisältö

Hugo Strange -huhut jatkuvat: Gordon-Levitt? Robin Williams?

02.02.2011 klo 17.29 | Luettu: 2704 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos Batman ei kohtaa tohtori Hugo Strangea elokuvassa The Dark Knight Rises, meillä internetin leikkikalutoimittajilla on syytä mennä nurkkaan häpeämään.

Hugo Strangea tarjottiin Batmanin vastustajaksi monissa huhuissa. Tom Hardy on Strange, väitettiin. Vähän aikaa sitten eräs sivusto kertoi lukeneensa käsikirjoituksen, jossa esiintyy hahmo, joka on Hugo Strangen ja Arvuuttajan yhdistelmä.

Sitten saimme kuulla varmaa tietoa: Hardy näyttelee Banea ja Anne Hathaway Selina Kylea (joka myös Kissanaisena tunnetaan). Strange-huhut pysyivät kurissa pari päivää - mutta taas mennään:

Joseph Gordon-Levitt käy parhaillaan neuvotteluita tuntemattoman roolin tiimoilta. Näin uutisoi Deadline, joka on yksi (harvoista) luotettavista sivustoista. Muutamat muut sivustot ovat aloittaneet spekuloinnin: onko Gordon-Levitt Hugo Strange?

Hieman ennen tätä nettiin ulostettiin perättömältä kuulostava huhu, jonka mukaan Robin Williams on Hugo Strange.

Strange on Batmanin vanhimpia vastustajia: viittasankari kohtasi tohtorin jo ennen Jokeria. Hahmolla on näkyvä rooli odotetussa pelissä Batman: Arkham City, mikä saattaa selittää leffahuhut.

Lähteet: Deadline, The Baltimore Sun

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huikea vedellä toimi... Fletch - hän elää - ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova