Tuorein sisältö

Verhoevenin eroottinen trilleri himoitsee Halle Berryä

11.02.2011 klo 14.13 | Luettu: 6630 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Paul Verhoeven yrittää tehdä paluuta - paino sanalla yrittää. Uutta elokuvaa ei ole syntynyt sitten vuoden 2006 Black Bookin. Seikkailija Thomas Crownin jatko-osa, hullusta sijaisäidistä kertova The Surrogate ja yliluonnollinen jännäri Eternal ovat uutisoituja comeback-projekteja, jotka ovat jääneet keskosiksi.

Vuonna 2008 kerrottiin, että Verhoeven suunnittelee eroottista trilleriä, joka kertoo collegeikäisestä työharjoittelijasta, joka ajautuu vaaralliseen suhteeseen pomonsa vaimon kanssa. Kuvausten oli määrä alkaa pikavauhtia. Hyviä uutisia: elokuva on yhä tekeillä. Leffalle on keksitty nimikin, The Student, ja siinä saatetaan nähdä Halle Berry.

Roolia on vasta tarjottu Berrylle, mutta Oscar-voittaja on jo väleissä Verhoevenin kanssa, sillä hän oli mukana myös tapauksessa The Surrogate.

Tisseistä, verestä ja sci-fistä tunnetun Verhoevenin taidonnäyte eroottisten jännäreiden saralla on Basic Instinct, lajityypin klassikko.

Lähde: Badass Digest

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Otteita Nokian sijoi... Ilosaaresta suuria u... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.02.2011 klo 14.24

Selailin vanhoja elokuvauutisia. Kyllä, Verhoeven on tuottanut uutisia sitä tahtia, kuin hän ennen teki elokuvia. Black Book ilmestyi 2006. Jo 2007 Verhoeven oli Hollywoodissa paluuta tekemässä. Tasaista on ollut tahti tästä lähtien.
lainaa

Kirjoita kommentti


192


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova