Tuorein sisältö

Spielberg puhuu: Indiana Jones, Tintti, Transformers 2

10.10.2007 klo 19.39 | Luettu: 1926 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Steven Spielberg on rupatellut kaikenlaista internet-toimittajille epämuodollisessa tilaisuudessa, josta raportoi mm. Ain't It Cool News.

INDIANA JONES AND THE KINGDOM OF THE CRYSTAL SKULL
- Spielberg ei kuvittelisi tekevänsä Indiana Jonesia, ellei John Williams säveltäisi, Michael Kahn editoisi ja Drew Struzan piirtäisi perinteistä julistetta - eikä hänen tarvitsekaan.
- Spielberg kuvaa leffan perinteisesti filmille, huolimatta George Lucasin painostuksesta käyttää digitaalitekniikkaa, jota Spielberg pitää kliinisenä. Spielberg kuvailee suhdettaan vanhaan ystäväänsä seuraavasti: "Annan Georgen puhua tunnin ja sitten sanon että ei".
- Harrison Ford suorittaa omat stunttinsa. Spielbergin mukaan mies liikkuu yhä kuin Indiana Jones: eroa Viimeisen Ristiretken meininkiin ei ole.
- Efekteistä 70% toteutetaan käsin ja 30% digitaalisesti (tietokoneella)
- Neljäs Indiana Jones on perinteinen elokuva. Katsojaa ei nopeilla leikkauksilla tai kikkailulla kiusata.
- Edelleenkin perinteitä kunnioittaen, Spielberg leikkaa elokuvan mielensä mukaan, antaa George Lucasin tehdä muutoksia ja tämän jälkeen päättää, minkälainen elokuva lopulta nähdään valkokankaalla

TINTTI
- Tintti-elokuvia on tulossa kolme, kuten aiemmin kerrottua
- Spielberg ohjaa yhden, Peter Jackson toisen ja elleivät he löydä mieleistään ohjaajaa kolmannelle, ohjaavat he sen yhdessä. Yhteistyö tulee olemaan hyvin tiivistä myös kahden ensimmäisen osan kohdalla.
- Elokuva käyttää hyväkseen liikkeiden kaappausta kuten Beowulf, mutta kuuluu selkeästi animaatiogenreen. Spielberg kuvaa realistiset elokuvansa jatkossakin perinteisellä tyylillä - filmille.

TRANSFORMERS 2
- Jatko-osa yritetään kuvata ennen lakkoa, mutta ellei se onnistu, kuvaukset alkavat heti kun Hollywoodin väen työsopimukset ovat ajan tasalla

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Naiset kiinnostavat ... Anna Abreu suosikki ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova