Tuorein sisältö

Sakara Recordsin talliin uusi nimi

22.02.2011 klo 12.15 | Luettu: 2600 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Laulaja-lauluntekijä ja YUP-yhtyeestä muistettu Jarkko Martikainen on solminut levytyssopimuksen Mokoma-yhtyeen perustaman Sakara Recordsin kanssa.

Yhteistyön ensimmäinen hedelmä on 13.4. ilmestyvä Usko-albumi, joka täydentää Rakkaus (2006) ja Toivo (2009) -albumeiden aloittaman trilogian. Kaikkiaan Usko on Martikaisen neljäs sooloalbumi.

Martikaisen ja Sakaran polut yhtyivät ensimmäisen kerran, kun Sakara kiinnitti YUP:n vuonna 2008, ja nyt yhteinen taival jatkuu Martikaisen soolotuotannon parissa.

— Levy-yhtiön ja lauluntekijän onnistuneen yhteistyön luominen ei ole aivan helppoa, ja siksi valinta tulee tehdä harkiten. Olen nyt tehnyt omani, ja olen iloinen siitä, että Sakaran miehet uskovat niin minuun kuin etenkin musiikillisiin tekemisiini, kommentoi usean levy-yhtiön kanssa urallaan työskennellyt Martikainen.

Usko-levyä ja sitä seuraavia keikkoja varten kasattuun Äänioikeus-ensembleen kuuluvat viulisti Sanna Salmenkallio, puhallintaiteilija Pepa Päivinen, kontrabasisti Harri Rantala, sellisti Riikka Lampinen ja lyömäsoittaja Sami Koskela.

Äänioikeuden muusikot ovat aiemmin vaikuttaneet mm. UMOn, Riku Niemi Orchestran, Helsingin kaupunginorkesterin, Edward Vesala Sound & Furyn, Värttinän ja Sielun Veljien riveissä. Virtuoosimainen kokoonpano mahdollisti levyn äänittämisen livenä, ja lopputuloksena on Martikaisen itsensä mukaan hänen uransa monipuolisin ja haastavin sooloalbumi.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Minulle oltiin ankar... Digitaalinen Kitara-... >

Keskustelut (1 viestiä)

Tykkimies

23.02.2011 klo 02.06

Luonnollinen valinta kun kuitenkin YUP kuuluu Sakaran talliin myös.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova