Tuorein sisältö

Kanye West työstää materiaalia Michael Jacksonille

11.10.2007 klo 13.59 | Luettu: 2565 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén

Menestynyt hiphop-stara Kanye West kertoi MTV:lle antamassaan haastattelussa vääntävänsä materiaalia kovia julkisuuskolhuja kärsineelle Michael Jacksonille.

Yleensä ujo ja hiljainen Jackson kommentoi aiemmin tällä viikolla kotisivullaan olleensa viime aikoina erittäin kiireinen, ja että hänellä on lähitulevaisuudessa perin yllättäviä ja jännittäviä uutisia kerrottavanaan.

Jacksonin edellinen, vuonna 2001 julkaistu albumi Invincible floppasi pahemman kerran, jonka jälkeen Michaelin ura kääntyi armottomaan alamäkeen.

Lähde: Gigwise

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Bono kieltää tyttöen... Pamela on kuin onkin... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.10.2007 klo 14.04

Saapa siinä melkoisia taikoja tehdä, että homma lähtee Maikkelin kohdalla nousuun. Mutta eiköhän tämäkin suomalaisella SID-musalla korjaantuisi, että Timbalandiin vaan yhteyttä?
lainaa
mihvi

17.10.2007 klo 15.12

Pahasti on kyllä viimeset 10 vuotta näyttänyt siltä, että Michaelin ura ei ole mennyt kuin tasan yhteen suuntaan: alaspäin. Ihan nyt viime aikoina on vaikuttanut, ettei lehdet ole aivan yhtä paljon jauhaneet paskaa kuin mihin ollaan jo aikoja sitte totuttu, ehkäpä koska Jackson on itse pitänyt niin matalaa profiilia. Oli miten oli, uutta albumia koskevat uutiset ovat kuulostaneet ihan hyviltä- Kanye West ei ole lainkaan turhempi biitintekijä-tuottaja ja kai se Williamkin jotain osaa. "Uusin" (6 vuotta sitten ilmestynyt) Invincible-albumi koitti sukeltaa moderniin R&B-soundiin, epäonnistuen rankasti. Kyllähän sitäkin on ostettu aikas paljon (yli 10 miljoonaa), vaikka sitä mediassa kutsutiinkin flopiksi. Voi olla, ettei uusi levy myy niin paljoa, mutta musiikillisesti on vaikea huonommaksi pistää. Onneksi Jacksonin menestys ei perustu Invinciblen kaltaisiin albumeihin, vaan Off The Wall- ja Thriller nimisiin mestariteoksiin ja niitä seuranneisiin hyviin BAD- ja Dangerous-levyihin. HIStorysta saakka homma on ollut epävakaalla pohjalla ja mennyt koko ajan huonompaan suuntaan. Tiiä sitten, mitä uusi levy tarjoaa, mutta paikkansa pop-legendana Michael on jo ajat sitten lunastanut.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova